عضویت العربیة English
امام علی علیه‌السلام: برترین جهاد آن است که انسان روز خود را آغاز کند در حالى که در اندیشه ستم کردن به احدى نباشد. من لا یحضر الفقیه، ح 5762

شش نکته کوچک در آشپزی

شش نکته کوچک در آشپزی
چهارشنبه 4 اسفند 1389  09:48 ق.ظ

 

هنگامی كه می‌خواهید سیب زمینی یا بادمجان را سرخ كنید، با پاشیدن كمی نمك به داخل روغن، از چسبیدن مواد به تابه جلوگیری كنید.

 


سرخ كردن
 

هنگامی كه می‌خواهید سیب زمینی یا بادمجان را سرخ كنید، با پاشیدن كمی نمك به داخل روغن، از چسبیدن مواد به تابه جلوگیری كنید.

 

پاک کردن سبزیجات از تخم حشرات 
 

برای اینكه حشرات داخل سبزیجاتی مانند كلم، گل كلم و نظایر آن را بیرون بیاورید ، 15 دقیقه آن را در آب سردی كه با چند قاشق چایخوری نمك یا سركه مخلوط كرده اید قرار دهید.

 

پخت گوشت بدون له شدن 
 

اگر می خواهید گوشت یا مرغ را با حرارت كم بپزید، ابتدا قطعات گوشت را در روغن تفت دهید، تا طلایی شود واطراف آن تغییر رنگ دهد. سپس آن را روی حرارت ملایم بپزید . با طلایی كردن گوشت ، لایه ی سرخ شده محافظی برای قسمت های دیگر گوشت می شود و از له شدن آن جلوگیری می كند.


    
پاک کردن لکه ی سوختگی قابلمه 
 

برای پاک کردن ماهیتابه یا قابلمه‏ هایی که سوخته و تـَه ‏گرفته، به روش زیر عمل کنید: ته ظرف سوخته مقدار زیادی جوش شیرین بریزید و آن قدر آب به آن اضافه کنید که فقط مرطوب شود؛ بگذارید چند ساعت بماند. معمولاً با این اقدام می ‏توانید قسمت سوخته را بلند کنید و ظرف را به راحتی بشویید. لکه‏های سرسخت را هم از ظروفی که معمولاً غذا به ته آنها نمی‏ چسبد می ‏توان به روش زیر از بین برد:دو قاشق غذاخوری جوش شیرین، نصف فنجان سرکه و یک فنجان آب در آن بریزید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.

 

پوست کندن گردوی تازه 
 

اگرمی خواهید پوست گردوی سبز را از آن جدا کنید و دستتان سیاه نشود ، داخل ظرف پر از آب، پوست گردو را بکنید.

 

جدا كردن نان شیرینی از قالب 
 

 اگر نان شیرینی از قالب جدا نمی شود ، یك پارچه را داخل آب خیلی داغ فرو كنید و دور قالب شیرینی بپیچید و چند دقیقه صبر كنید؛ نان شیرینی به راحتی از قالب جدا خواهد شد.

hamed1368104

hamed1368104
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 3294
محل سکونت : بوشهر
دسترسی سریع به انجمن ها