عضویت العربیة English
امام صادق علیه‌السلام: صله رحم و نیکى، حساب (قیامت) را آسان و از گناهان جلوگیرى مى‌کند. کافى، ج2، ص157

مایکروفر و مزایای پخت با آن

مایکروفر و مزایای پخت با آن
چهارشنبه 4 اسفند 1389  09:49 ق.ظ

مزایای پخت با مایکروفر

مایكروویو در جامعه مدرن امروزی كاربردهای بسیاری دارد بطوریكه از ارسال سیگنالهای تلویزیونی در سرتاسر دنیا تا پختن غذا در طی چند دقیقه را شامل می شود كاربردهای مایكروویو در صنایع غذایی شامل غیرفعال نمودن آنزیمهای فاسدكننده در مواد غذایی، خشك كردن، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون می باشد. با آماری كه در سال 1990 گرفته شد بیشترین درصد استفاده از مایكروویو كشورهای انگلستان و آمریكا و آلمان و ژاپن میباشد و هم اكنون بیش از 85% منازل در كشورهای پیشرفته صنعتی از مایكروویو استفاده می كنند.
اجاق مایكروویو دستگاهی است كه با استفاده از امواج الكترومغناطیسی (امواج رادیویی) پخت غذا را انجام می دهد در اثر برخورد این امواج به مولكولهای آب موجود در ماده غذایی حرارت و گرما تولید می شود.
در روشهای پخت متداول حرارت از منبع حرارتی خارجی به ماده غذایی وارد می شود ولی در پخت با مایكروویو حرارت در داخل خود ماده غذایی تولید می گردد. در طبخ غذا با مایكروویو در مقایسه با دیگر روشهای پخت به آب و روغن كمتری نیاز است بنابراین پخت غذا با مایكروویو بخصوص برای افرادی كه تحت رژیم درمانی هستند مناسب می باشد.
از دیگر مزایای این دستگاه می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
حفظ ویتامین ها و سایر مواد مفید در غذا
صرفه جویی در وقت و انرژی
ایمنی و سهولت در پخت و پز
جلوگیری از پراكندگی بوی غذا
گرم كردن یكنواخت غذا
صرفه جویی در مصرف ظروف غذایی
مایكروویو LG كه اینك در اختیار شماست با بالاترین استانداردهای بین المللی بهداشت و ایمنی تولید دارای قابلیت های خاص و ظرفیتهای مختلف می باشد كه با مطالعه راهنمای استفاده و كتاب آشپزی به چگونگی آنها واقف می گردید.

hamed1368104

hamed1368104
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 3294
محل سکونت : بوشهر
hojat20 تشکرات از این پست

پاسخ به:مایکروفر و مزایای پخت با آن
چهارشنبه 4 اسفند 1389  10:41 ق.ظ

سلام به شما دوست عزیز و همه اهالی راسخون

آیا میدانید که روش گرم شدن غذا در ماکروفر با استفاده از امواج ماکروویو است که داخل محفظه دستگاه به میزان کنترل شده ای پرتوافشانی می شود که موجب گرم یا پخته شدن غذایی که داخل آن است می گردد .

که این امواج در هر نوع استفاده ای بی ضرر نیست .

مثلا درباره این امواج طی جستجو و تحقیقی هر چند کوتاه متوجه می شوید که در پخت غذا چه عملکردی دارد .

غذا در درون ماکروفر بر اثر برخورد امواج ماکروویو با پروتئین و ویتامین ها باعث شکسته شده مولکولهای مفید آن (پروتئین و ویتامین ها) می شود .

در نتیجه غذایی که با ماکروفر پخته و یا گرم شود (با احترام) مثل کاه  بی خاصیت است و فقط باعث پر شدن حجم معده شده (سیری کاذب) و در طولانی مدت بدن مصرف کننده این غذاها نشانه های کمبود ویتامین ها و پروتئین ها را نشان می دهد .

در پایان لازم است که ضررهای تلفن همراه را یادآوری کنم که فقط ناشی از استفاده آن از امواج ماکروویو است جهت ایجاد ارتباط بین دستگاه و آنتن های BTS .

 

 

mrahimi61

mrahimi61
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 1
محل سکونت : قم
دسترسی سریع به انجمن ها