عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر که حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار او است. بحارالأنوار، ج43، ص261

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با خرده نان

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با خرده نان
چهارشنبه 4 اسفند 1389  04:36 ب.ظ

مواد لازم:
۵۰۰ گرم  گوشت گوساله کم چربی یا گوشت بوقلمون
۱ فنجان برنج قهوه ای
۴ سیب زمینی پخته بزرگ تو خالی (داخل آن را خالی کنید)
۲/۱ قاشق چایی خوری نمک
مقداری فلفل برای طعم دار کردن
۲/۱ فنجان نخودفرنگی پخته شده
۴/۱ فنجان پیاز قرمز خرد شده
۲/۱ فنجان پنیر پارمیگیانو (پنیر ایتالیایی)
۱ قاشق چایی خوری جعفری خرد شده
۱فنجان خرده نان (نان سفید)
۲ قاشق چایی خوری روغن زیتون
۱ سیر کوچک ، خرد شده

 

ارزش غذایی:
کالری: ۳۹۰ کیلوکالری
کربوهیدرات : ۴۴ گرم
فیبر: ۵ گرم
چربی : ۱۶ گرم
پروتئین : ۱۷ گرم
قند : ۸ گرم

طرز تهیه:
۱- فر را روشن کنید و حرارت آن را روی ۳۵۰ درجه تنظیم کنید.
۲- گوشت گوساله یا بوقلمون را در یک ماهیتابه با حرارت بالا سرخ کنید آن را با قاشق زیر و رو کنید تا سرخ شود و سپس آن را از ماهیتابه خارج کرده و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
۳- برنج سرخ کرده را به گوشت اضافه کنید.
۴- سیب زمینی های پخته را با یک قاشق چایی خوری خالی کنید و مقداری از گوشت و برنج سرخ شده داخل کاسه را داخل آنها بریزید. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
۵- نخود فرنگی ، پیاز و ۴/۱ پنیر ، جعفری و باقیمانده نمک و فلفل را به مخلوط برنج اضافه کنید. آن را با هم مخلوط کنید. مایع داخل سیب زمینی ها آماده است ؛ حالا آنها را به طور مساوری بین ۴ سیب زمینی تقسیم کنید . باقیمانده پنیر ، خرده نان ها ، روغن و سیر را نیز در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.آن را روی سیب زمینی و مخلوط داخل آن بریزید.
۶- سیب زمینی ها را داخل فر گذاشته و بگذارید به خوبی بپزند تا حدی که سیب زمینی ها کاملا سفت  و برشته شده و مخلوط داخل آن به رنگ طلایی در بیاید. غذا آماده سرو است.

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

Mehdi900

Mehdi900
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 6667
محل سکونت : بوشهر
hojat20 تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها