عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: نزدیک‌ترین شما به من در روز قیامت، کسانی هستند که در دنیا بیشتر از دیگران بر من صلوات فرستند.

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با خرده نان

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با خرده نان
چهارشنبه 4 اسفند 1389  04:36 ب.ظ

مواد لازم:
۵۰۰ گرم  گوشت گوساله کم چربی یا گوشت بوقلمون
۱ فنجان برنج قهوه ای
۴ سیب زمینی پخته بزرگ تو خالی (داخل آن را خالی کنید)
۲/۱ قاشق چایی خوری نمک
مقداری فلفل برای طعم دار کردن
۲/۱ فنجان نخودفرنگی پخته شده
۴/۱ فنجان پیاز قرمز خرد شده
۲/۱ فنجان پنیر پارمیگیانو (پنیر ایتالیایی)
۱ قاشق چایی خوری جعفری خرد شده
۱فنجان خرده نان (نان سفید)
۲ قاشق چایی خوری روغن زیتون
۱ سیر کوچک ، خرد شده

 

ارزش غذایی:
کالری: ۳۹۰ کیلوکالری
کربوهیدرات : ۴۴ گرم
فیبر: ۵ گرم
چربی : ۱۶ گرم
پروتئین : ۱۷ گرم
قند : ۸ گرم

طرز تهیه:
۱- فر را روشن کنید و حرارت آن را روی ۳۵۰ درجه تنظیم کنید.
۲- گوشت گوساله یا بوقلمون را در یک ماهیتابه با حرارت بالا سرخ کنید آن را با قاشق زیر و رو کنید تا سرخ شود و سپس آن را از ماهیتابه خارج کرده و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
۳- برنج سرخ کرده را به گوشت اضافه کنید.
۴- سیب زمینی های پخته را با یک قاشق چایی خوری خالی کنید و مقداری از گوشت و برنج سرخ شده داخل کاسه را داخل آنها بریزید. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
۵- نخود فرنگی ، پیاز و ۴/۱ پنیر ، جعفری و باقیمانده نمک و فلفل را به مخلوط برنج اضافه کنید. آن را با هم مخلوط کنید. مایع داخل سیب زمینی ها آماده است ؛ حالا آنها را به طور مساوری بین ۴ سیب زمینی تقسیم کنید . باقیمانده پنیر ، خرده نان ها ، روغن و سیر را نیز در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.آن را روی سیب زمینی و مخلوط داخل آن بریزید.
۶- سیب زمینی ها را داخل فر گذاشته و بگذارید به خوبی بپزند تا حدی که سیب زمینی ها کاملا سفت  و برشته شده و مخلوط داخل آن به رنگ طلایی در بیاید. غذا آماده سرو است.

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

Mehdi900

Mehdi900
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 6667
محل سکونت : بوشهر
hojat20 تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها