عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر که حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار او است. بحارالأنوار، ج43، ص261

چند نكته در مورد پخت برنج

چند نكته در مورد پخت برنج
چهارشنبه 4 اسفند 1389  06:19 ب.ظ

 

 
برای این‌كه برنج شما سفید شود می‌توانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید. 
   
اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود.
   
می‌توانید 2 ‌- 3 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه كنید تا برنج شما خراب نشود. 
   
برای از بین بردن بوی سوختگی برنج یك تكه نان روی برنج قرار دهید و موقع كشیدن، نان را بردارید. 
   
همچنین می‌توانید یك عدد پیاز را پوست كنده و در داخل برنج فرو كنید؛ پیاز بوی سوختگی را به خود می‌گیرد.
   
برای این‌كه شوید پلوی شما خوشمزه‌تر شود می‌توانید از ادویه مخصوص پلو كه سبزرنگ است و ( در عطاری‌ها موجود است) استفاده كنید بعد از آبكش كردن برنج كمی ادویه لابه‌لای برنج بپاشید. 
   
اگر می‌خواهید شیر برنج شما خوشمزه‌تر شود، برنج را با شیر خیس كنید.
   
این كار باعث می‌شود كه شیر برنج شما خوشمزه‌تر شود. 
   
اگر بر اثر فراموشی برنجتان بی‌نمك شد اصلاً نگران نباشید، موقع كشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمك را با مقدار بسیار كمی آب و روغن مخلوط كنید و روی برنج بریزید.
   
با این كار بی‌نمكی برنج شما رفع می‌شود، هرگز نمك را مستقیم در روغن نریزید، زیرا نمك در روغن حل نمی‌شود. 
   
اگر قبل از آبكش كردن برنج متوجه شدید، كه برنج شما شور شده است موقع آبكش كردن برنج آب بیشتر روی برنج داخل آبكش بریزید، اما اگر بعد از آبكش كردن برنج متوجه شوری آن شدید دیگر چاره‌ای برای برطرف كردن شوری آن ندارید.
   
مگر این‌كه خورش را بی‌نمك درست كنید. 
   
وقتی می‌خواهید برنج را آبكش كنید یك لیوان از آب آن را بردارید و با یكی دو قاشق ماست مخلوط كنید.
   
این آب برنج درصورتی كه شور نباشد برای بچه‌ها خیلی مفید است. 
   
اگر به هر دلیلی برنج خشك شما بو گرفت برنج را روی یك سطح پهن كنید.
   
البته باید حتماً در سایه باشد تا بوی نامطبوع برنج از بین برود.
   
زیرا اگر برنج را جلوی نورآفتاب قرار دهید باعث خرد شدن برنج می‌شود و برنج حالت خود را از دست می‌دهد و وقتی آن را داخل آب جوش می‌ریزید از هم پاشیده می‌شود. 
   
خانم‌هایی هستند كه بیرون ازخانه كار می‌كنند و وقتی ظهر به خانه می‌آیند، فرصت پختن برنج را ندارند یا این كه دوست ندارند از شب قبل برنج آماده كنند.
   
این گونه افراد از این روش می‌توانند كمك بگیرند: صبح یا شب قبل برنج را آبكش كنند البته كمی آن را خشك بردارند، سپس ته دیگ برنج را آماده كرده و برنج را داخل قابلمه بریزند و قابلمه را داخل یخچال قرار دهند، ظهر برنج را كمی آب و روغن دهند و آن را دم كنند تا سالاد را آماده كنند برنج هم دم كشیده است.
   
 
منبع:نورپرتال
hamed1368104

hamed1368104
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 3294
محل سکونت : بوشهر
hojat20 تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها