عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: نزدیک‌ترین شما به من در روز قیامت، کسانی هستند که در دنیا بیشتر از دیگران بر من صلوات فرستند.

خواص جوش شیرین در خانه داری

خواص جوش شیرین در خانه داری
چهارشنبه 4 اسفند 1389  06:23 ب.ظ

معجزه جوش شیرین
   
جوش شیرین ترکیبی بی طعم و بو است که بصورت پودری سفید یا بلورین مورد استفاده قرار می گیرد.
   
از این پودر بیشتر برای متخلخل کردن خمیر نان استفاده می شود.
   
همچنین از آن به عنوان یک بوگیر بسیار مناسب برای یخچال نیز میتوان استفاده کرد.
   
دیگر موارد استفاده از جوش شیرین عبارتند از:
   
• با اضافه کردن یک قاشق غذاخوری به 3 لیتر آب یک ماده ضد عفونی کننده بسیار مناسب برای میوه و سبزی به دست می آید.
   
• با اضافه کردن یک فنجان جوش شیرین به آب وان یک خنک کننده و کاهش دهنده تب می توان به دست آورد.
   
• برای سفید کردن دندان ها کافیست مسواک را با کمی جوش شیرین آغشته کرده و دندان ها را با آن تمیز کرد.
   
• برای رفع بوی بد پا یک لگن را با آب ولرم و کمی جوش شیرین پر کرده و پاها را 5 تا 10 دقیقه درون آن قرار دهید.
  
• با پاشیدن کمی جوش شیرین به داخل کفش ها به راحتی بوی بد آن از بین می رود.
   
• برای از بین بردن بوی دست ها پس از خرد کردن پیاز و سیر و یا تمیز کردن ماهی، کافیست دست های خود را با آب و کمی جوش شیرین شستشو دهید.
   
• با ترکیبی از نمک، آب و جوش شیرین یک پاک کننده قوی برای جرم های کنار حمام بسازید.
   
• از جوش شیرین به همراه آب می توان یک لایه بر ملایم برای پوست صورت و بندهای انگشتان استفاده کرد که برای آرنج ها و زانوها بسیار مناسب است.
   
• با یک لیف و کمی جوش شیرین به راحتی می توانید پوست دورناخن ها را نرم و لطیف کرده و ناخن هایی شفاف نیز داشته باشید.
   
• در صورتی که زیورآلات طلای شما کدر شده اند با یک مسواک و کمی جوش شیرین مثل روز اول درخشان می شوند.
   
جوش شیرین تمام جرم های روی زیورآلات را به راحتی پاک می کند.
   
• با ریختن کمی جوش شیرین در جا سیگاری منزل می توانید تا حدی از بوی سیگار در امان باشید.
   
اما با تمام محاسنی را که برای جوش شیرین شمردیم، جا دارد که به مضرات این سفید کننده ارزان قیمت نیز اشاره ای داشته باشیم :
   
• استفاده از جوش شیرین د رتولید نان مانع از انجام تخمیر صحیح د ر نان شده، همچنین موجب اختلال د رجذب کلسیم، آهن و روی می شود و ارزش غذایی نان را کاهش می دهد.
   
• مصرف جوش شیرین در هر نوع غذا، نان، شیرینی و ... موجب بروز عوارض سوء گوارش، پوکی استخوان و کم خونی شده ضمن اینکه ضایعات و دور ریز اطراف نان نیز افزایش می یابد.
   
 
منبع:اکا ایران
hamed1368104

hamed1368104
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 3294
محل سکونت : بوشهر
دسترسی سریع به انجمن ها