عضویت العربیة English
امام صادق علیه‌السلام: صله رحم و نیکى، حساب (قیامت) را آسان و از گناهان جلوگیرى مى‌کند. کافى، ج2، ص157

كاهش ضريب هوشي با افزايش مصرف غذاهاي فرآوري

كاهش ضريب هوشي با افزايش مصرف غذاهاي فرآوري
پنج شنبه 5 اسفند 1389  06:47 ق.ظ

رژيم غذايي نامناسب در سال‌هاي اوليه زندگي ضريب هوشي را کاهش مي‌دهد.

در پژوهشي وضعيت غذايي حدود 14 هزار کودک بريتانيايي مورد بررسي قرار گرفت.

يافته‌ها بيانگر اين بود که مصرف مواد غذايي ويتامين‌دار و مغذي، برخلاف تاثير منفي تغذيه نامناسب بر ضريب هوشي، به افزايش جالب توجه فعاليت‌هاي مغزي مي‌انجامد. همچنين کودکاني که در سه سالگي عمدتاً غذاهاي فرآوري شده مصرف مي‌کنند، بيش‌ از ديگران با خطر کاهش ضريب هوشي در هشت و نيم سالگي مواجه هستند.

رشد مغزي افراد در سه سال اول زندگي در اوج خود قرار دارد و افزايش يك درجه‌اي مصرف غذاهاي فرآوري شده به معناي کاهش 1.67 درجه‌اي ضريب هوشي کودکان است.

اين يافته‌ها حاصل تحقيقاتي است که در بريستول انگلستان انجام شده است.

نور

peyman84

peyman84
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 7229
محل سکونت : قم

پاسخ به:كاهش ضريب هوشي با افزايش مصرف غذاهاي فرآوري
پنج شنبه 5 اسفند 1389  01:51 ب.ظ

گردو سرشار از مواد غذایی است که برای تقویت حافظه مفید است .

setaksabz

setaksabz
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 164
محل سکونت : تهران
دسترسی سریع به انجمن ها