عضویت العربیة English
امام جواد علیه‌السلام: عزّت مؤمن در بى نیازى او از مردم است. بحارالأنوار، ج 75، ص 109

توپ گوشت كنجدی چینی

توپ گوشت كنجدی چینی
پنج شنبه 5 اسفند 1389  12:05 ب.ظ

طرز تهیه توپ گوشت كنجدی چینی

مخلوط توپی شكل را می توانید یك روز قبل از سرو غذا آماده نموده و در ظرف درب داری در یخچال بگذارید . همچنین می توانید این توپهای نپخته را بمدت دو ماه در فریزر نگهداری...

طرز تهیه توپ گوشت كنجدی چینی

مواد لازم :  

گوشت بره  500 گرم
قارچ  4 عدد
پیاز خام خلال شده  1 عدد
پیاز سبز خرد شده  2 عدد
هندوانه  1 عدد
سس سویا  4 قاشق مرباخوری
سیر  0.25 عدد
كنجد  90 گرم
سس گوجه فرنگی  2 قاشق مرباخوری
روغن  1 فنجان
آب لیموترش  1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

مخلوط توپی شكل را می توانید یك روز قبل از سرو غذا آماده نموده و در ظرف درب داری در یخچال بگذارید . همچنین می توانید این توپهای نپخته را بمدت دو ماه در فریزر نگهداری كنید و هنگام استفاده از یك شب قبل در یخچال قرار دهید تا یخ آنها باز شود .
قارچها را در كاسه ای قرار داده و روی آنها آبجوش بریزید و درب كاسه را گذاشته و بمدت 20 دقیقه كنار بگذارید تا خیس بخورند سپس آبكش كنید و ساقه قارچها را جدا كرده و كلاهك آنها را ریز خرد كنید . گوشت را ریز خرد كرده و پیاز , هویج , پیازچه , قارچ , سس سویا و سیر را به آن افزوده و مخلوط كنید . یك قاشق چایخوری از این مخلوط را برداشته و به شكل توپ فرم دهید و در دانه كنجد بغلطانید تا كاملا آغشته به كنجد شده و بمدت 3 دقیقه در روغن داغ سرخ كنید . باقی مخلوط را به همین ترتیب درست كنید , سس این غذا را ماهیتابه گرم كرده و توپها را بیافزایید و بهم بزنید تا آغشته به سس شوند .
طرز تهیه سس :
تمام مواد را با هم مخلوط كرده و بهم بزنید

 

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

svh2005

svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران
دسترسی سریع به انجمن ها