عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: نزدیک‌ترین شما به من در روز قیامت، کسانی هستند که در دنیا بیشتر از دیگران بر من صلوات فرستند.

بال مرغ پر شده چینی

بال مرغ پر شده چینی
پنج شنبه 5 اسفند 1389  12:09 ب.ظ

بال پر شده مرغ چینی

مواد لازم :  

گوشت مرغ  600 گرم
میگو تاره  250 گرم
گوشت چرخ كرده  60 گرم
زنجبیل  1 قاشق مرباخوری
كنجد  1 قاشق مرباخوری
آرد ذرت  0.5 قاشق مرباخوری
شكر  0.5 قاشق مرباخوری
سس سویا  2 قاشق سوپخوری
ادویه  0.25 قاشق مرباخوری
عسل  1 قاشق مرباخوری
آب لیموترش  1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

در صورت تمایل می توانید بالها را از یك روز قبل آماده نمایید , بالهای پر شده را می توان پیچیده و بمدت دو ماه در فریزر نگهداری كنید و یك شب قبل از استفاده در یخچال بگذارید تا یخ آنها باز شود .
میگو ها را تمیز كرده و خرد كنید , میگو , گوشت , زنجبیل , دانه كنجد , آرد ذرت و شكر و آبلیمو را با هم مخلوط كنید.
مرحله 1 :
بالها را از وسط نصف نموده بطوریكه قسمت ران پایین ان جدا و تكه وسط و بالای بال بهم پیوسته باشد ( تكه پایین رانها را در دستور غذای بعدی استفاده نمایید ) .
مرحله 2 :
بال را از ناحیه مفصل آن بپیچید و استخوان آن را بدون اینكه پوست آن را ببرید با چاقوی تیزی خارج كنید .
مرحاه 3 :
حفره خالی داخل بال را با یك قاشق چایخوری از مخلوط میگو پر كنید . سس سویا , ادویه و عسل را با هم مخلوط كرده و روی بال مرغ بمالید سپس بمدت پنج دقیقه بالها را در روغن داغ سرخ كنید تا ترد و طلایی شوند .

 

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

svh2005

svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران
دسترسی سریع به انجمن ها