عضویت العربیة English
امام صادق علیه‌السلام: صله رحم و نیکى، حساب (قیامت) را آسان و از گناهان جلوگیرى مى‌کند. کافى، ج2، ص157

بال مرغ پر شده چینی

بال مرغ پر شده چینی
پنج شنبه 5 اسفند 1389  12:09 ب.ظ

بال پر شده مرغ چینی

مواد لازم :  

گوشت مرغ  600 گرم
میگو تاره  250 گرم
گوشت چرخ كرده  60 گرم
زنجبیل  1 قاشق مرباخوری
كنجد  1 قاشق مرباخوری
آرد ذرت  0.5 قاشق مرباخوری
شكر  0.5 قاشق مرباخوری
سس سویا  2 قاشق سوپخوری
ادویه  0.25 قاشق مرباخوری
عسل  1 قاشق مرباخوری
آب لیموترش  1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

در صورت تمایل می توانید بالها را از یك روز قبل آماده نمایید , بالهای پر شده را می توان پیچیده و بمدت دو ماه در فریزر نگهداری كنید و یك شب قبل از استفاده در یخچال بگذارید تا یخ آنها باز شود .
میگو ها را تمیز كرده و خرد كنید , میگو , گوشت , زنجبیل , دانه كنجد , آرد ذرت و شكر و آبلیمو را با هم مخلوط كنید.
مرحله 1 :
بالها را از وسط نصف نموده بطوریكه قسمت ران پایین ان جدا و تكه وسط و بالای بال بهم پیوسته باشد ( تكه پایین رانها را در دستور غذای بعدی استفاده نمایید ) .
مرحله 2 :
بال را از ناحیه مفصل آن بپیچید و استخوان آن را بدون اینكه پوست آن را ببرید با چاقوی تیزی خارج كنید .
مرحاه 3 :
حفره خالی داخل بال را با یك قاشق چایخوری از مخلوط میگو پر كنید . سس سویا , ادویه و عسل را با هم مخلوط كرده و روی بال مرغ بمالید سپس بمدت پنج دقیقه بالها را در روغن داغ سرخ كنید تا ترد و طلایی شوند .

 

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

svh2005

svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران
دسترسی سریع به انجمن ها