عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر که حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار او است. بحارالأنوار، ج43، ص261

ماهی ترش و شیرین چینی

ماهی ترش و شیرین چینی
پنج شنبه 5 اسفند 1389  12:09 ب.ظ

ماهی ترش و شیرین چینی

مواد لازم :  

ماهی  1000 گرم
تخم مرغ  1 عدد
آرد ذرت  0.3 فنجان
روغن  0.4 فنجان
هندوانه  1 عدد
فلفل سبز دلمه ای  1 عدد
پیاز  1 عدد
آب  0.75 فنجان
سس سویا  1 قاشق مرباخوری
سس گوجه فرنگی  2 قاشق سوپخوری
شكر  2 قاشق سوپخوری
سركه  0.5 قاشق سوپخوری
پیاز سبز خرد شده  1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

سس این غذا را می توانید از یك روز قبل آماده كرده و هنگام سرو آن را گرم كنید
ماهی را تمیز كرده و پولك آن را بگیرید , سرتاسر ماهی را با تخم مرغ چرب كنید سپس روی آن آرد ذرت بپاشید , روغن را در ماهیتابه گرم كرده و دور طرف ماهی را كمی سرخ كنید تا طلایی شود , ماهی را در ظرف پیركس قرار داده و بمدت 20 دقیقه در فر با حرارت متوسط بپزید و بعد از 10 دقیقه آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد , هویج , فلفل و پیاز را بصورت خلالی خرد كنید , روغن اضافی را در ماهیتابه گرم كرده و پیاز و هویج را بمدت 3 دقیقه در آن سرخ كنید سپس فلفلها را افزوده و بمدت 2 دقیقه بهم بزنید , آرد ذرت اضافی را با آب , سسها , شكر و سركه مخلوط كنید و به ماهیتابه افزوده و بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود سپس روی ماهی پخش كنید و ان را با پیازچه تزئین نمایید .

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

svh2005

svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران
دسترسی سریع به انجمن ها