عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: نزدیک‌ترین شما به من در روز قیامت، کسانی هستند که در دنیا بیشتر از دیگران بر من صلوات فرستند.

اردک سرخ شده همراه با سس میوه

اردک سرخ شده همراه با سس میوه
پنج شنبه 5 اسفند 1389  12:10 ب.ظ

مواد لازم :  

گوشت مرغابی  1 عدد
عسل  2 قاشق سوپخوری
سس سویا  2 قاشق سوپخوری
روغن  1 قاشق سوپخوری
پرتقال  2 عدد
آب پرتقال  1 فنجان
آب لیموترش  0.25 فنجان
آب مرغ  0.25 فنجان
آرد ذرت  1 قاشق سوپخوری
آب  1 قاشق سوپخوری
كمپوت هلو  425 گرم
آناناس كنسرو شیرین  450 گرم

طرز تهیه :

این غذا را با مخلوط یك قاشق غذا خوری سس فلفل و یك قاشق چایخوری سس سویا سرو نمایید .
اردك را تمیز كرده و گردن آن را جدا كنید و بشوئید , داخل و خارج اردك را با مخلوط سس سویا و عسل چرب كنید و در ظرفی قرار داده و بدون اینكه درب آن را بگذارید بمدت یك شب در یخچال قرار دهید تا چاشنی آن كاملا جذب گوشت اردك شود. اردك را با روغن چرب كنید و بمدت یك ساعت در فر با حرارت متوسط بپزید سپس آن را خارج كرده و به قطعات كوچك خرد كنید و با سس میوه سرو نمایید .

طرز تهیه سس میوه :
پرتقال را پوست كنده و قاشهای آن را جدا سازید و پوست نازك اطراف هر قاشق آن را بكنید , آب پرتقال , عسل , آبلیمو , سس سویا , آب مرغ و مخلوط آرد ذرت و آب را در ماهیتابه ریخته و روی گاز قرار داده و مرتب بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود , گلابی , آناناس و پرتقالها را بیافزایید و مخلوط كنید

 

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

svh2005

svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران
دسترسی سریع به انجمن ها