عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله: بخشنده ترین شما پس از من کسی است که دانشی بیاموزد آنگاه دانش خود را بپراکند. میزان الحکمه

بال مرغ سرخ شده چینی

بال مرغ سرخ شده چینی
پنج شنبه 5 اسفند 1389  12:12 ب.ظ

بال مرغ چاشنی دار سرخ شده

مواد لازم :
گوشت مرغ  600 گرم
عسل  0.5 فنجان
سركه  1 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی  3 قاشق سوپخوری
سس سویا  0.5 فنجان
سس میگو  3 قاشق سوپخوری
زنجبیل  2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

بالهای مرغ را در آبجوش ریخته و بمدت 10 دقیقه بپزید سپس آبكش كنید . باقی مواد را در كاسه ای با هم مخلوط كرده و بالها را به آن افزوده و بهم بزنید تا كاملا مخلوط شوند و بمدت یك ساعت كنار بگذارید و گاهی آنها را بر گردانید .
بالهای آغشته به چاشنی را در سینی فر بچینید و بمدت 45 دقیقه در فر با حرارت متوسط بپزید و گاهی آنها را برگردانید تا دو طرف سرخ شوند .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه سس میگو:
شكر , روغن , فلفل , پیاز , سیر و میگوی رنده شده را با هم مخلوط كنید

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

svh2005

svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران
دسترسی سریع به انجمن ها