عضویت العربیة English
امام جواد علیه‌السلام: عزّت مؤمن در بى نیازى او از مردم است. بحارالأنوار، ج 75، ص 109

رولت تخم مرغ همراه سس گشنیز

رولت تخم مرغ همراه سس گشنیز
پنج شنبه 5 اسفند 1389  12:46 ب.ظ

مواد لازم :

گوشت سینه مرغ بدون پوس 500 گرم
پیاز سبز خرد شده 1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 4 عدد
آب 3 قاشق سوپخوری
اسفناج 120 گرم
روغن 0.5 فنجان
آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری
آب مرغ 2 فنجان
گشنیز 1 قاشق سوپخوری
آرد ذرت 3 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

این رولتها را می توانید چند ساعت قبل از زمان پخت آنها آماده نمایید .
مرغ را بمدت 30 دقیقه در آبلیمو بخوابانید سپس آن را ریز خرد كرده یا در مخلوط كن بریزید تا نرم شود و پیازچه را بیافزایید , تخم مرغها و اب را در كاسه ای با چنگال بهم بزنید . روغن را در ماهیتابه گرم كرده و به اندازه كافی از مخلوط تخم مرغ در آن بریزید تا بصورت املت به قطر 12 سانتی متر شود . ماهیتابه را بچرخانید تا املت تا آنجا كه كه ممكن است گرد شود و آن را بپزید تا سفت شود سپس از ماهیتابه خارج كرده و این عمل را با باقی مخلوط تخم مرغ تكرار كنید و شش تا هشت املت گرد درست كنید .
ساقه اسفناجها را جدا كرده و برگ آنها را در قابلمه آبجوش فرو كرده و بلافاصله آبكش كنید. برگهای اسفناج را روی املتها پهن كرده و اطراف آنها را مرتب كنید بطوریكه متناسب با پهنای املتها شوند سپس مخلوط مرغ را روی آنها ریخته و محكم بچینید . سه پایه فلزی را در ماهیتابه قرار داده و اب كافی در آن بریزید تا حدود یك سانتی متر بالای سه پایه قرار بگیرد و ان را بجوشانید. بشقاب را روی سه پایه قرار داده و درب ماهیتابه را گذاشته تا بمدت ده دقیقه با بختر بپزد , رولتها را با سس گشنیز سرو نمایید .

طرز تهیه سس گشنیز :
آب مرغ و گشنیز را در قابلمه ای ریخته و بجوشانید سپس شعله زیر آن را كم كرده و درب قابلمه را برداشته تا بمدت 5 دقیقه با حرارت ملایم بپزد , آب آن را صاف كنید و گشنیز ها را جدا كرده و مجددا آب آن را داخل قابلمه بریزید و مخلوط آب و آرد ذرت را افزوده و مرتب بهم بزنید تا سس بجوشد و غلیظ شود .

 

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

svh2005

svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران
دسترسی سریع به انجمن ها