عضویت العربیة English
امام جواد علیه‌السلام: عزّت مؤمن در بى نیازى او از مردم است. بحارالأنوار، ج 75، ص 109

مخلوط پفكی ماهی و گوشت چینی

مخلوط پفكی ماهی و گوشت چینی
پنج شنبه 5 اسفند 1389  12:46 ب.ظ

مخلوط پفكی ماهی و گوشت چینی

مواد لازم :  

خمیر نان سفید  375 گرم
ماهی  2 عدد
گوشت بدون استخوان  125 گرم
پیاز سبز خرد شده  3 عدد
سس سویا  2 قاشق مرباخوری
شاه بلوط  4 عدد
تخم مرغ  1 عدد
روغن  3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

این غذا را می توانید از چند ساعت قبل از سرو آن آماده كنید همچنین می توانید این مخلوط را بصورت نپخته بمدت 2 ماه در فریزر قرار دهید و یك شب قبل از استفاده در یخچال بكذارید تا یخ آن باز شود .
مرحله اول :
نیمی از خمیر را روی سطح آردی با وردنه صاف كنید و ان را بصورت دایره های 8 سانتی متری ببرید , گوشت , ماهی , پیازچه , سس سویا را در مخلوط كن ریخته تا نرم و له شوند , بلوط را نیز بیافزایید سپس یك قاشق چایخوری از این مخلوط را روی برشهای گرد خمیر قرار داده و لبه های آن را با تخم مرغ چرب كنید و آن را تا بزنید بطوریكه روی مواد بپوشاند .
مرحله دوم :
لبه های خمیر را همانند تصویر زیر بپیچید , روغن را در ماهیتابه داغ كرده و خمیر ها را در آن سرخ كنید تا طلایی شده سپس از ماهیتابه خارج كرده و روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

svh2005

svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران
دسترسی سریع به انجمن ها