عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر که حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار او است. بحارالأنوار، ج43، ص261

فیله گوساله چینی

فیله گوساله چینی
پنج شنبه 5 اسفند 1389  12:58 ب.ظ

فیله گوساله سرخ شده

مواد لازم :  
زیتون سبز  500 گرم
روغن  1 فنجان
آب  2 قاشق سوپخوری
آرد ذرت  4 قاشق مرباخوری
هندوانه  1 عدد
پیاز سبز  1 عدد
سیر  0.25 عدد
فلفل سیاه  0.25 قاشق مرباخوری
سركه  3 قاشق مرباخوری
سس سویا  1 قاشق مرباخوری
شكر  1 قاشق مرباخوری
روغن كنجد  0.5 قاشق مرباخوری
فلفل  قدری
نمك  قدری
طرز تهیه :

ابتدا سس مخصوص را بروش فوق درست می کنیم :
روغن را در ماهیتابه گرم كرده و پیاز چه , سیر و فلفل را در آن تفت دهید . سركه سفید , سس سویا , آب , شكر و روغن كنجد را اضافه كرده و آنها را بجوشانید , در پایان گوشت و هویج را بیافزایید و مخلوط كنید .
سپس فیله گوساله سرخ شده را بروش فوق درست می کنیم :
گوشت را تمیز كرده و ریز خرد كنید سپس با روغن , آب و آرد ذرت در كاسه ای مخلوط كرده و درب كاسه را گذاشته و بمدت 30 دقیقه كنار بگذارید هویج را بصورت خلالهای باریكی خرد كنید , روغن را در ماهیتابه داغ كرده و هویج را افزوده بطوریكه روغن روی هویجها را فراگیرد و طلایی شوند سپس از ماهیتابه خارج كنید. روغن را مجددا داغ كرده و گوشت را افزوده و بمدت چند دقیقه بپزید و به آرامی بهم بزنید تا گوشتها از هم باز شوند و انها را نیز خارج كنید . روغن را گرم كنید و آرد اضافی را روی گوشتها پخش كرده مجددا در روغن سرخ كنید بطوریكه رنگ آنها ... ای سوخته شود سپس خارج كنید و با هویج به سسی كه آماده نمودید بیافزایید و قبل زا سرو نمودن گرم كنید .

 

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

svh2005

svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران
دسترسی سریع به انجمن ها