عضویت العربیة English
امام صادق علیه‌السلام: صله رحم و نیکى، حساب (قیامت) را آسان و از گناهان جلوگیرى مى‌کند. کافى، ج2، ص157

فیله با چاشنی آلو و فلفل

فیله با چاشنی آلو و فلفل
پنج شنبه 5 اسفند 1389  12:59 ب.ظ

فیله با چاشنی آلو و فلفل

مواد لازم :  

گوشت مغز ران گوساله  750 گرم
سس آلو  0.25 فنجان
سس سویا  1 قاشق سوپخوری
سیر  0.25 عدد
زنجبیل  1 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز  0.5 قاشق مرباخوری
شكر  2 قاشق مرباخوری
آرد ذرت  4 قاشق مرباخوری
روغن  2 قاشق سوپخوری
آب  0.5 فنجان
آب گوشت  0.5 فنجان

طرز تهیه :

گوشت را تمیز كرده و خرد كنید. گوشت , سسها , زنجبیل , فلفل , شكر و آرد ذرت را در كاسه بزرگی با هم مخلوط كرده و درب آن را گذاشته و بمدت 30 دقیقه یا یك شب در یخچال قرار دهید . كمی روغن را در ماهیتابه گرم كرده و حدود یك چهارم گوشت را بمدت چند دقیقه در آن سرخ كنید و از ماهیتابه خارج كرده و این كار را با باقی روغن و گوشت تكرار كنید . گوشت را مجددا با باقی چاشنی , مخلوط آرد ذرت اضافی و آب , ژله آب گوشت خرد شده به ان اضافه كرده و بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود.

 

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

svh2005

svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران
دسترسی سریع به انجمن ها