عضویت العربیة English
امام صادق علیه‌السلام: هر کس به شایستگی در حقّ خانواده‌اش نیکی کند، خداوند بر عمرش می‌افزاید. الکافی، ج8، ص219

توليد فيله از كپور نقره‌اي

توليد فيله از كپور نقره‌اي
پنج شنبه 5 اسفند 1389  06:31 ب.ظ

رئيس موسسه تحقيقات شيلات ايران خبر داد:
توليد فيله از كپور نقره‌اي

خبرگزاري فارس: رئيس موسسه تحقيقات شيلات ايران از توليد فيله كپور نقره‌اي با استفاده از قسمت‌هاي ويژه اين ماهي خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از بندر انزلي، عباسعلي مطلبي پيش از ظهر امروز در جلسه مركز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان اظهار داشت: توليد فيله از كپور نقره‌اي با استفاده از قسمت‌هاي ويژه ماهي عاري از بافت چربي نامناسب استخوان و پوست صورت مي‌گيرد.
وي ادامه داد: توسعه محصولات جديد به وسيله پروتئين‌هاي ماهي، روش‌هاي عمل‌آوري و نگهداري با استفاده از گوشت چرخ شده كپور نقره‌اي به منظور افزايش عرضه، نياز بازار داخلي و تمايل براي صادرات انجام شده است.
مطلبي با اشاره به مركز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان، خاطرنشان كرد: سال 72 موافقتنامه‌اي با هدف توليد و بهره‌برداري بهينه از آبزيان به‌ويژه ماهيان كيلكا بين شيلات ايران و برنامه عمران سازمان ملل متحد به امضا رسيد.
رئيس موسسه تحقيقات شيلات ايران تصريح كرد: اين مركز در سال 80 با محوريت توليد و مصرف فرآورده‌هاي خميري ماهي مانند سوريمي، سوسيس و كالباس ماهي و انواع برگر به بهره‌برداري رسيد.
وي با بيان اينكه مركز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان در سال 83 با هدف انجام تحقيقات تخصصي در زمينه فرآوري و بهداشت محصولات آبزيان به موسسه تحقيقات شيلات ايران ملحق شده است، گفت: اين مركز با عنوان مركز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان زير نظارت و مديريت موسسه تحقيقات شيلات ايران نتايج حاصل از تحقيقات فرآوري آبزيان در كشور را براي استفاده بخش خصوصي ارائه مي‌كند.
مطلبي تنوع‌بخشي فرآورده‌هاي غذايي از آبزيان با تاكيد بر استفاده از آبزيان پرورشي و دريايي را از اهداف و وظايف اين مركز عنوان كرد و بيان داشت: تحقيق و مطالعه به منظور شناسايي و معرفي منابع بالقوه مورد استفاده در توليد فرآورده‌هاي شيلاتي، تحقيق و مطالعه با هدف كاهش ضايعات و دورريز آبزيان و بهينه‌سازي مصرف آنها، شناسايي و معرفي انواع فرآورده‌هاي قابل توليد از ضايعات و دورريز آبزيان از جمله اهداف و وظايف مركز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان است.
رئيس موسسه تحقيقات شيلات ايران تحقيق و مطالعه در زمينه شناسايي و معرفي انواع فرآورده‌هاي توليدي از آبزيان، انجام طرح‌هاي تحقيقاتي و مطالعاتي به منظور دستيابي به روش‌هاي دقيق‌تر ارزيابي كيفيت آبزيان و فرآورده‌هاي شيلاتي، تحقيق و مطالعه در زمينه ارتقاي كيفيت، بازارپسندي و بهبود عمر ماندگاري فرآورده‌هاي شيلاتي، انجام تحقيقات و مطالعات به منظور كاهش هزينه‌هاي توليد و افزايش ارزش افزوده، درآمد صيد و صنايع شيلاتي و نيز بررسي و توصيف روند تغييرات و تحولات بخش صنايع شيلاتي كشور، جهان و تحقيقات وابسته را از ديگر اهداف و وظايف مركز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان برشمرد.
وي به اولويت‌هاي تحقيقاتي مركز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان پرداخت و افزود: استفاده از فناوري‌هاي نوين در صنايع فرآوري آبزيان، تنوع‌بخشي به فرآورده‌هاي توليدي از آبزيان جنوب كشور، بررسي راهكارها و روش‌هاي استفاده از علف‌هاي دريايي در توليد محصولات بيولوژيك با ارزش افزوده در صنايع غذايي، دارويي و بهداشتي و بهينه‌سازي روش‌هاي هندلينگ ميگوهاي پرورشي و دريايي از اولويت‌هاي تحقيقاتي در اين مركز است.
مطلبي با اشاره به بخش‌هاي مركز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان، تصريح كرد: نظارت بر اجراي سيستم‌هاي كنترل و تضمين كيفيت، مطالعه و اصلاح روش‌هاي موجود در كنترل كيفي غذاهاي دريايي، پروژه‌هاي تخصصي در زمينه سنجش فلزات سنگين و آلاينده‌ها در آبزيان، تحقيق در زمينه كنترل ميكروبي، شيميايي و فيزيكي مواد اوليه و فرآورده‌هاي آبزيان، سياست‌گذاري در زمينه اجراي روش‌هاي نوين ارزيابي و سنجش آزمايشگاهي كيفيت ماهي و فرآورده‌هاي شيلاتي و همچنين مطالعه و پيش‌بيني نيازهاي توسعه‌اي و تجهيزاتي آزمايشگاه‌ها جزو وظايف گروه كنترل كيفي و تضمين كيفيت اين مركز است.
رئيس موسسه تحقيقات شيلات ايران تحقيق در زمينه اثرات بسته‌بندي‌هاي نوين و مواد افزودني در عمل‌آوري محصولات شيلاتي در شرايط نگهداري مختلف، تحقيق در زمينه اثرات عوامل باكتريايي در محصولات شيلاتي پس از فرآيند، مطالعه در زمينه روش‌هاي جديد توليد محصولات شيلاتي و توليد فرآورده‌هاي آبزيان در مقياس پايلوت و ارتقاي سطح توليد در مقياس صنعتي را از وظايف گروه صنايع غذايي مركز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان اعلام كرد.
وي خاطرنشان كرد: تحقيق در زمينه فرآوري ماهيان پرورشي گرم‌آبي و سردآبي، تحقيق در زمينه ارزش افزوده ماهيان صنعتي ريزاندام و ضايعات شيلاتي، تحقيق در زمينه توليد فرآورده‌هاي جانبي با ارزش افزوده بالا براي مصارف صنعتي، خوراكي، پزشكي و آرايشي و نيز تحقيق در زمينه فرآيندهاي آنزيمي و بيوشيميايي براي توليد فرآورده‌هاي تخميري آبزيان جزو وظايف گروه فرآوري آبزيان مركز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان است.
انتهاي پيام/صا10/ع

amirpetrucci0261

amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/
دسترسی سریع به انجمن ها