عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر که حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار او است. بحارالأنوار، ج43، ص261

مصرف گوشت، ماهی و سبزیجات از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند

مصرف گوشت، ماهی و سبزیجات از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند
یک شنبه 19 تیر 1390  11:33 ق.ظ

مصرف گوشت، ماهی و سبزیجات از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند

 

پروتئین های موجود در تخم مرغ، ماهی، گوشت، بعضی سبزیجات و آدامس های بدون قند از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کنند.قندهای مصنوعی از قبیل ساخارین، سیکلامات ها و آسپارتام نیز از پوسیدگی دندان جلوگیری کرده و بعضی از شواهد دال بر این است که قندهای مصنوعی به علت اینکه مواد مورد نیاز را در اختیار باکتری های مولد پوسیدگی قرار نمی دهند، متوقف کننده ی پوسیدگی هستند.
بر اساس این گزارش تاثیر آدامس در کاهش پوسیدگی از طریق ترشح بزاق است چراکه منجر به افزایش فعالیت خنثی سازی بزاق و در پی آن افزایش زدودن کربوهیدرات ها از سطح دندان می شود همچنین آدامس های بدون قند از طریق افزایش ترشح بزاق در کاهش پوسیدگی موثر هستند و به همین دلیل توصیه می شود پس از غذاهای حاضری یا وعده های غذایی از آدامس بدون قند استفاده کنید تا احتمال پوسیدگی را کاهش دهد.
این گزارش می افزاید: آدامس های بدون قند حاوی گزیلیتول هستند و مکانیسم ضد پوسیدگی گزیلیتول موجود در آدامس، جایگزین شدن آن به جای قند است که تعداد باکتری های مولد پوسیدگی را کاهش می دهد و استرپتوکوک موتان(باکتری مولد پوسیدگی) قادر به متابولیزه کردن گزیلیتول نیست همچنین از دیگر مواد ضد پوسیدگی می توان به پنیر چدار و سوئیسی اشاره کرد.

worldfood.ir

یاس

yassimanusha

yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران
دسترسی سریع به انجمن ها