عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: نزدیک‌ترین شما به من در روز قیامت، کسانی هستند که در دنیا بیشتر از دیگران بر من صلوات فرستند.

آشنایی با روش تهیه یخمک لیمو

آشنایی با روش تهیه یخمک لیمو
یک شنبه 19 تیر 1390  02:53 ب.ظ

آشنایی با روش تهیه یخمک لیمو

 

یخمک لیمو با طعم تلخ و شیرین، یکی از پرطرفدارترین دسرهای تابستانی محسوب می شود.
مواد لازم: پوست رنده شده لیمو: 2 قاشق چای خوری آب لیموی تازه: 9 قاشق غذاخوری شکر: دو سوم پیمانه آب: دو و یک چهارم پیمانه سفیده یک تخم مرغ دستور تهیه: . آب، شکر و پوست رنده شده لیمو را درون قابلمه ای روی حرارت متوسط، با هم ترکیب کرده و در این میان هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید تا شکر درون آب حل شود و جوش بیاید. . پس از اینکه مخلوط جوش آمد، تا 10 دقیقه و یا تا زمانی که شربت به اصطلاح قوام آید آن را حرارت دهید. . شربت را از روی حرارت برداشته و بگذارید کاملا خنک شود. . آب سه لیمو را خوب بگیرید و به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید و آن را درون ظرف درب داری درون فریزر قرار داده تا غلیظ شود. . ظرف را از فریزر خارج کرده و سفیده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا غلیظ شود. . یخمک را دوباره به فریزر بازگردانده، بگذارید تا سفت شود. . 10 دقیقه قبل از سرو، یخمک را از فریزر بیرون آورده تا کمی شل شود. . یخمک را درون ظرف پایه بلندی بریزید و آن را با برش لیمو تزیین کنید.

worldfood.ir

یاس

yassimanusha

yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران
دسترسی سریع به انجمن ها