عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر که حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار او است. بحارالأنوار، ج43، ص261

آشنایی با روش تهیه یخمک لیمو

آشنایی با روش تهیه یخمک لیمو
یک شنبه 19 تیر 1390  02:53 ب.ظ

آشنایی با روش تهیه یخمک لیمو

 

یخمک لیمو با طعم تلخ و شیرین، یکی از پرطرفدارترین دسرهای تابستانی محسوب می شود.
مواد لازم: پوست رنده شده لیمو: 2 قاشق چای خوری آب لیموی تازه: 9 قاشق غذاخوری شکر: دو سوم پیمانه آب: دو و یک چهارم پیمانه سفیده یک تخم مرغ دستور تهیه: . آب، شکر و پوست رنده شده لیمو را درون قابلمه ای روی حرارت متوسط، با هم ترکیب کرده و در این میان هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید تا شکر درون آب حل شود و جوش بیاید. . پس از اینکه مخلوط جوش آمد، تا 10 دقیقه و یا تا زمانی که شربت به اصطلاح قوام آید آن را حرارت دهید. . شربت را از روی حرارت برداشته و بگذارید کاملا خنک شود. . آب سه لیمو را خوب بگیرید و به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید و آن را درون ظرف درب داری درون فریزر قرار داده تا غلیظ شود. . ظرف را از فریزر خارج کرده و سفیده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا غلیظ شود. . یخمک را دوباره به فریزر بازگردانده، بگذارید تا سفت شود. . 10 دقیقه قبل از سرو، یخمک را از فریزر بیرون آورده تا کمی شل شود. . یخمک را درون ظرف پایه بلندی بریزید و آن را با برش لیمو تزیین کنید.

worldfood.ir

یاس

yassimanusha

yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران
دسترسی سریع به انجمن ها