عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر که حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار او است. بحارالأنوار، ج43، ص261

ماهی پخته و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی در زنان

ماهی پخته و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی در زنان
یک شنبه 19 تیر 1390  03:45 ب.ظ

 

بررسی ها حاکی از آن است که مصرف ماهی به صورت پخته یا تنوری خطر ابتلا به نارسایی های قلبی را در زنان تا حد قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.
طی تحقیقات انجام شده توسط انجمن قلب آمریکا روی زنانی که به طور منظم ماهی پخته شده یا تنوری مصرف می کنند ، نتایجی حاصل شد که برخی از نکات برجسته آن به شرح زیر است: . زنانی میانسالی که بیشتر ماهی پخته یا آب پز مصرف می کنند در مقایسه با زنانی که بیشتر ماهی سرخ کرده می خورند، کمتر دچار مشکلات و ناراحتی های قلبی می شوند. . در این تحقیق مشخص شد مصرف ماهی تیره مانند سالمون در مقایسه با ماهی سفید یا تن، سالم تر است. . مصرف ماهی سرخ کرده به صورت یک بار یا بیشتر در هفته، احتمال خطر ابتلا به نارسایی های قلبی را در زنان میانسال تا 48 درصد نسبت به زنانی که به ندرت از این روش طبخ استفاده می کنند، افزایش می دهد.

worldfood.ir

یاس

yassimanusha

yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران
دسترسی سریع به انجمن ها