عضویت العربیة English
امام باقر علیه السلام: هیچ چیز نزد خداوند دوست داشتنی‌تر از عملی نیست که بر آن مداومت ورزند هر چند عمل اندکی باشد. الکافی، ج 2، ص 82

آشنایی با روش تهیه کمپوت زردالو با عسل

آشنایی با روش تهیه کمپوت زردالو با عسل
یک شنبه 19 تیر 1390  04:05 ب.ظ

آشنایی با روش تهیه کمپوت زردالو با عسل

 

این دسر سرشار از ویتامین a و c را بر روی ماست یخ زده ترجیحا وانیلی بریزید و میل کنید.
مواد لازم: آب: یک و نیم پیمانه شکر: یک سوم پیمانه عسل: دو قاشق غذاخوری پوست پرتقال: دو رشته نازک چوب دارچین: یک عدد زردالو: 6 عدد، هسته آن جدا شده و به دو نیم تقسیم شود. آب لیموی تازه: یک تا دو قاشق غذاخوری طرز تهیه: . 5 ماده اول را درون قابلمه بزرگی ریخته و آن را روی حرارت کم قرار داده و بگذارید تا مقدار حجم آن ها تا نصف برسد.
(20- 15 دقیقه). . زردالوها را به مخلوط اضافه کرده و حدود سه دقیقه دیگر آن ها را حرارت دهید. . ظرف را از روی حرارت برداشته و تا حد دمای اتاق، خنک کنید. (حدود یک ساعت) . چوب دارچین را از درون مخلوط بیرون آورید. . مخلوط را با آب لیمو طعم دار کنید.

worldfood.ir

یاس

yassimanusha

yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران
دسترسی سریع به انجمن ها