عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر که حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار او است. بحارالأنوار، ج43، ص261

آشنایی با روش تهیه کمپوت زردالو با عسل

آشنایی با روش تهیه کمپوت زردالو با عسل
یک شنبه 19 تیر 1390  04:05 ب.ظ

آشنایی با روش تهیه کمپوت زردالو با عسل

 

این دسر سرشار از ویتامین a و c را بر روی ماست یخ زده ترجیحا وانیلی بریزید و میل کنید.
مواد لازم: آب: یک و نیم پیمانه شکر: یک سوم پیمانه عسل: دو قاشق غذاخوری پوست پرتقال: دو رشته نازک چوب دارچین: یک عدد زردالو: 6 عدد، هسته آن جدا شده و به دو نیم تقسیم شود. آب لیموی تازه: یک تا دو قاشق غذاخوری طرز تهیه: . 5 ماده اول را درون قابلمه بزرگی ریخته و آن را روی حرارت کم قرار داده و بگذارید تا مقدار حجم آن ها تا نصف برسد.
(20- 15 دقیقه). . زردالوها را به مخلوط اضافه کرده و حدود سه دقیقه دیگر آن ها را حرارت دهید. . ظرف را از روی حرارت برداشته و تا حد دمای اتاق، خنک کنید. (حدود یک ساعت) . چوب دارچین را از درون مخلوط بیرون آورید. . مخلوط را با آب لیمو طعم دار کنید.

worldfood.ir

یاس

yassimanusha

yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران
دسترسی سریع به انجمن ها