عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: نزدیک‌ترین شما به من در روز قیامت، کسانی هستند که در دنیا بیشتر از دیگران بر من صلوات فرستند.

نگهداری عسل چگونه است؟

نگهداری عسل چگونه است؟
دوشنبه 20 تیر 1390  06:41 ق.ظ


نگهداری عسل چگونه است؟









PH عسل برابر ۴ و به شدت اسیدی است، بنابراین باید از نگه داری آن در ظروف فلزی خودداری كرد. چون بعد از مدتی فلز را خورده و خودش هم خراب می شود و ذرات فلز كه به همراه عسل وارد بدن می شود، برای انسان مضر است. برای نگه داری عسل در حجم زیاد ظروف استیل و گالوانیزه وبرای مصارف خانگی ظروف شیشه ای، لعابی و سفالی توصیه می شوند. ظرف عسل را نباید در باز، در اتاق یا یخچال نگه داشت، زیرا عسل، آب موجود در هوا را به شدت به خود جذب كرده و پس از مدتی، رقیق و آبكی می شود. عسل، بوهای خارجی را خیلی زود به خود جذب می كند. بنابراین نباید آن را نزدیك موادی چون پارافین، قیر، بنزین و ماهی های دودی و … نگه داشت.
در نزد عامه عسل متبلورشده و شكرك زده عسل تقلبی شناخته می شود كه این باور صحیح نیست ولی فروشندگان عسل برای از بین بردن شكرك و جلوگیری از متبلور شدن آن عسل را به مدت نیم ساعت در درجه حرارت حدود "۶۵" درجه سانتی گراد نگه داشته و سپس آن را سرد كرده و بسته بندی می كنند تا عسل آن ها شكرك نزند. چون حرارت دادن عسل همه ذرات جامد موجود را به مایع تبدیل می كند و مانع شكرك زدن عسل می شود. در ضمن بهترین دما برای نگه داری عسل "۷" تا "۱۲" درجه سانتی گراد است.


نور

peyman84

peyman84
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 7270
محل سکونت : قم
دسترسی سریع به انجمن ها