عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر که حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار او است. بحارالأنوار، ج43، ص261

نگهداری عسل چگونه است؟

نگهداری عسل چگونه است؟
دوشنبه 20 تیر 1390  06:41 ق.ظ


نگهداری عسل چگونه است؟









PH عسل برابر ۴ و به شدت اسیدی است، بنابراین باید از نگه داری آن در ظروف فلزی خودداری كرد. چون بعد از مدتی فلز را خورده و خودش هم خراب می شود و ذرات فلز كه به همراه عسل وارد بدن می شود، برای انسان مضر است. برای نگه داری عسل در حجم زیاد ظروف استیل و گالوانیزه وبرای مصارف خانگی ظروف شیشه ای، لعابی و سفالی توصیه می شوند. ظرف عسل را نباید در باز، در اتاق یا یخچال نگه داشت، زیرا عسل، آب موجود در هوا را به شدت به خود جذب كرده و پس از مدتی، رقیق و آبكی می شود. عسل، بوهای خارجی را خیلی زود به خود جذب می كند. بنابراین نباید آن را نزدیك موادی چون پارافین، قیر، بنزین و ماهی های دودی و … نگه داشت.
در نزد عامه عسل متبلورشده و شكرك زده عسل تقلبی شناخته می شود كه این باور صحیح نیست ولی فروشندگان عسل برای از بین بردن شكرك و جلوگیری از متبلور شدن آن عسل را به مدت نیم ساعت در درجه حرارت حدود "۶۵" درجه سانتی گراد نگه داشته و سپس آن را سرد كرده و بسته بندی می كنند تا عسل آن ها شكرك نزند. چون حرارت دادن عسل همه ذرات جامد موجود را به مایع تبدیل می كند و مانع شكرك زدن عسل می شود. در ضمن بهترین دما برای نگه داری عسل "۷" تا "۱۲" درجه سانتی گراد است.


نور

peyman84

peyman84
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 7254
محل سکونت : قم
دسترسی سریع به انجمن ها