عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر که حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار او است. بحارالأنوار، ج43، ص261

توصیه های بهداشتی برای نگهداری مواد غذایی

توصیه های بهداشتی برای نگهداری مواد غذایی
سه شنبه 21 تیر 1390  10:25 ق.ظ

معاون مرکز سلامت محیط و کار گفت: مواد غذایی باید در دمای زیر 4 درجه و یا بالای 64 درجه سانتی گراد نگهداری شوند.
مهندس غلامی ضمن بیان این مطلب گفت: با توجه به اهمیت نحوه نگهداری مواد غذایی پخته شده، در صورت رعایت نشدن نحوه نگهداری، این مواد، باعث مسمومیت غذایی می شود.
وی در ادامه گفت: با توجه به دستور سازمان بهداشت جهانی که در آن به عنوان «قانون طلایی» یاد می شود، لزوم نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای زیر 4 درجه سانتی گراد و بالای 64 درجه سانتی گراد ضروری است. زیرا اگر غذای پخته شده در منطقه خطر (زیر 4 درجه و بالای 64 درجه سانتی گراد) بیش از 2 ساعت قرار بگیرد، سریعا فاسد می شود.
وی با توجه به شروع فصل گرما و آغاز مسافرت های تابستانی، به هموطنان توصیه کرد: در هنگام مسافرت بهداشت فردی را رعایت کرده و از حمل مواد غذایی پخته شده با خود در طی سفر جدا خودداری نمایند.
وی در ادامه گفت: در مسافرت از مراکزی خرید شود که مواد غذایی را در یخچال ها، نگهداری می کنند و باید توجه کنند که فروشنده ها نیز بهداشت فردی را رعایت کرده باشند.
معاون مرکز سلامت محیط و کار به هم وطنان توصیه کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف می توانند با شماره تلفن 09678 ستاد فوریت سلامت محیط و کار تماس بگیرند تا به تماس آنان رسیدگی شود

sajad2007

sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9105
محل سکونت : رفسنجان
دسترسی سریع به انجمن ها