عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: نزدیک‌ترین شما به من در روز قیامت، کسانی هستند که در دنیا بیشتر از دیگران بر من صلوات فرستند.

بدن دانشجویان در هنگام امتحان، نیازمند مواد قندی بیشتری است

بدن دانشجویان در هنگام امتحان، نیازمند مواد قندی بیشتری است
سه شنبه 21 تیر 1390  10:38 ق.ظ

یک متخصص تغذیه گفت: دانشجویان پیش از حضور در جلسه امتحان نباید غذاهای سنگین مصرف کنند، آنان می توانند برای صبحانه مقدار کمی خامه و عسل را مصرف کنند. البته نباید در خوردن این مواد زیاده روی کنند، چون افزایش چربی خون باعث کاهش تمرکز می شود.
دکتر مسعود کیمیاگر افزود: وی در پاسخ به این پرسش که آیا مصرف کره در وعده صبحانه بهتر است یا خامه گفت: کره 75 درصد و خامه 30 درصد چربی دارد و در مجموع خامه ماده بهتری نسبت به کره برای صبحانه است.
وی با اشاره به نقش مواد قندی در حافظه کوتاه مدت اظهار کرد: بدن دانشجویان هنگام امتحانات نیاز به موادی مانند قند، شکر، مربا، عسل، آبمیوه و خرما دارد که قند آن ها سریع آزاد می شود چرا که میزان توانایی حافظه کوتاه مدت با مقدار قند دریافتی در ارتباط است.
کیمیاگر در ادامه اظهار کرد: افرادی که در امتحانات بلندمدت مانند کنکور شرکت می کنند باید موادی مانند غلات را مصرف کنند که قند آنها پس از 2، 3 ساعت آزاد می شود.
این متخصص تغذیه توصیه کرد: دانشجویان می توانند شب پیش از امتحانات، مواد غذایی مانند کاهو، سوپ جو، شیر یا دوغ را مصرف کنند تا بتوانند به خوبی بخوابند.
کیمیاگر در پایان با بیان اینکه فرد باید پیش از فصل امتحانات تغذیه مناسبی داشته باشد، تاکید کرد: لازم است سلول های عصبی و مغزی دانشجویان به خوبی شکل گرفته باشد و آنان از موادی مانند بادام زمینی، گردو، زرده تخم مرغ و جوانه گندم استفاده کرده باشند چرا که این مواد در ساخت سلول های عصبی و مغزی نقش دارند. از سوی دیگر در برنامه غذایی روزانه آنان 4 گروه اصلی غذایی وجود داشته باشد.

sajad2007

sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9106
محل سکونت : رفسنجان
دسترسی سریع به انجمن ها