عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر که حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار او است. بحارالأنوار، ج43، ص261

کاهش 41 درصدی خطر سکته با مصرف مداوم روغن زیتون

کاهش 41 درصدی خطر سکته با مصرف مداوم روغن زیتون
سه شنبه 21 تیر 1390  12:17 ب.ظ

تحقیقات نشان داد مصرف روغن زیتون در افراد بالای 65 سال مانع بروز سکته قلبی می شود.
این تحقیقات بر روی 7 هزار زن و مرد 65 سال به بالا در 3 شهر فرانسه برای دست کم 5 سال انجام شده است که نشان داد آن دسته که از روغن زیتون به میزان زیاد در آشپزی یا در کنار غذا استفاده می کنند خطر سکته پایین تری نسبت به آن دسته ای دارند که اصلا از این روغن استفاده نمی کنند.
نتایج این تحقیق که در مجله نورولوژی منتشر شده به افراد کهنسال توصیه می کند که رژیم غذایی جدیدی را با توصیه های مربوط به روغن زیتون دریافت کنند.
دکتر سسیلیا سمیری از دانشگاه بوردو می گوید: تحقیقات ما نشان می دهد که توصیه های جدید غذایی باید به افراد بالای 65 سال برای جلوگیری از سکته داده شود.
وی افزود: سکته در افراد کهنسال رایج است و روغن زیتون می تواند به شیوه ای ارزان و راحت از آن جلوگیری کند.
به نوشته بی بی سی از 7652 نفر در شهرهای بوردو، دیژون و مون پولیه سؤال شده بود که آیا در غذا یا سالاد خود از روغن زیتون استفاده می کنند یا خیر.
بعد از حدود 5 سال 148 مرد و زن به سکته دچار شده بودند. تحقیق نشان داد با دخالت عواملی مانند رژیم غذایی، ورزش و وزن احتمال این ایست قلبی در افرادی که به طور منظم روغن زیتون استفاده کرده اند 41 درصد کمتر از دیگران است.

sajad2007

sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9105
محل سکونت : رفسنجان
دسترسی سریع به انجمن ها