عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر که حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار او است. بحارالأنوار، ج43، ص261

روغن زیتون و کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی

روغن زیتون و کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی
سه شنبه 21 تیر 1390  12:25 ب.ظ

متخصصان می گویند: افرادی که در تهیه غذا از روغن زیتون استفاده می کنند احتمال ابتلا به سکته مغزی در آنان نسبت به افرادی که ازاین ماده غذایی استفاده نمی کنند تا 41 درصد کاهش پیدا می کند.
بنا به گفته متخصصان، سالمندانی که از این روغن در تهیه غذای خود استفاده می کنند از طول عمر بیشتری برخوردار خواهند بود. در کشورهایی مثل فرانسه، یونان، اسپانیا و ایتالیا، روغن زیتون به عنوان یک عادات تغذیه ای سنتی و کلاسیک در نظر گرفته می شود و در الگوی غذایی مردم این کشور، این روغن خوراکی و مفید همیشه گنجانده می شود. به گزارش روزنامه دیلی میل، اما این در حالی است که در برخی از کشورهای دیگر مثل انگلیس، مقدار مصرف چربی های حیوانی و اشباع شده خیلی بیشتر است. طبق آمارهای گزارش شده، حدود 120 هزار نفر از مردمان انگلیس دچار سکته قلبی می شوند و 30 درصد از این تعداد، ظرف یک ماه جان خود را از دست می دهند. کارشناسان تغذیه، در انستیتو ملی سلامت و مطالعات پزشکی در انگلیس می گویند، روغن زیتون به علت داشتن اسیدهای چرب امگا 3 می تواند واکنش بدن را نسبت به التهاب در بیماری ها و ناراحتی های مزمن مانند امراض قلبی یا آرتریت، متوقف سازد و همچنین فشارخون را کاهش دهد. این تحقیق بر روی 7 هزار و 625 شرکت کننده 65 سال یا بیشتر صورت گرفت که هیچ کدام از آنان تا به حال دچار سکته مغزی نشده بودند. گروه مورد نظر از لحاظ برنامه غذایی، فعالیت های فیزیکی، وزن و دیگر فاکتورها مورد بررسی قرار گرفتند. به گفته این کارشناسان سکته مغزی درمیان افراد مسن به طور متداول اتفاق می افتد و مصرف روغن زیتون راهی آسان و ارزان برای پیشگیری ازآن محسوب می شود. کارشناسان معتقدند، با انجام تحقیقات و مطالعات بیشتر روی این نوع روغن، به نتایج بهتری دست پیدا خواهند که برای زندگی انسان مفید خواهد بود.


    منبع :همشهری آنلاین

sajad2007

sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9105
محل سکونت : رفسنجان
دسترسی سریع به انجمن ها