عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر که حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار او است. بحارالأنوار، ج43، ص261

تغذیه در محیط های کار باید متناسب با تحرک باشد

تغذیه در محیط های کار باید متناسب با تحرک باشد
سه شنبه 21 تیر 1390  10:46 ب.ظ

تغذیه در محیط های کار باید متناسب با میزان تحرک بوده و از تعادل و تنوع برخوردار باشد.
تأمین غذای مغذی و سالم سبب ارتقاء سلامت و افزایش بازده کاری کارکنان می شود و اضافه وزن و چاقی از عواقب پشت میزنشینی و کم تحرکی در محیط های کار است.
بنابراین گزارش، با توجه به این که تداوم کار نشسته و بدون تحرک می تواند موجب اختلال در کارکرد دستگاه گوارش و ایجاد یبوست شود، بهتر است از نان و غلات کامل (سبوس دار) استفاده شود.
این گزارش می افزاید: در صورتی که امکان انتخاب غذا در رستوران محل کار وجود دارد، از غذاهای بخارپز، آب پز و یا کبابی به جای غذاهای چرب و سرخ شده استفاده شود.
این گزارش حاکیست، نحوه تغذیه در محیط کار می تواند به ایجاد استرس نیز کمک کند و استرس همراه با تغذیه نامناسب و بی تحرکی زمینه را برای ابتلا به بیماری های مزمن فراهم می کند.
گفتنی است: مصرف مداوم کربوهیدرات ها و غلات همچون انواع کیک، کلوچه، بیسکوییت با توجه به کالری بالایی که دارند می تواند سبب اضافه وزن و چاقی، به ویژه در افرادی که فعالیت بدنی کمی در محل کار دارند، شود.
براساس این گزارش که در ماهنامه صنایع فرآوری و غذایی به چاپ رسیده است، با تغییرات جزئی، از جمله کاهش مصرف قند و کافئین مصرفی در محیط کار و رعایت اصل تنوع در برنامه غذایی روزانه می توان به حفظ تعادل قند خون و افزایش دریافت مواد مغذی کمک کرد که نتیجه آن علاوه برحفظ سلامت و کاهش عوامل خطر بیماری های مزمن، افزایش کارایی و بازده کاری کارکنان در محیط های کار است.
گفتنی است: افراد با پیروی از یک الگوی غذایی سالم در محیط کار نه تنها از اضافه وزن و چاقی، ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سایر بیماری ها پیشگیری کرده، بلکه با بهبود عملکرد و افزایش بازده کاری موجب ارتقاء در محیط کار نیز می شوند.

sajad2007

sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9105
محل سکونت : رفسنجان
دسترسی سریع به انجمن ها