عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر که حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار او است. بحارالأنوار، ج43، ص261

گيلاس کوچک، درماني بزرگ براي چاقي

گيلاس کوچک، درماني بزرگ براي چاقي
چهارشنبه 22 تیر 1390  04:08 ب.ظ

خبرگزاري آريا: خوردن گيلاس قبل از غذا شخص را سير مي کند و جلوي اشتهاي او را مي گيرد و در عين حال او را چاق نمي کند.

 

 

 

نام علمي گيلاس (Prunus avium) و از خانواده ي (Rosaceae) مي باشد، در طبيعت سه نوع گيلاس به رنگ‏ هاي قرمز، سياه  و زرد يافت مي ‏شود.

 

بر طبق آخرين و بهترين اخبار به دست آمده مشخص گرديده که گيلاس‏ ها منبع غني آنتي ‏اکسيدان‏ ها هستند.

 

گيلاس ‏ها غذاي متداولي در عصر حجر بوده‏ اند و باستان‏ شناسان بقاياي هسته‏ هاي گيلاس را در بسياري از غارها و صخره‏ هاي مسکوني ما قبل تاريخ يافته ‏‏اند.

 

گيلاس شيرين (Prunus avium) يک ميوه فصلي است  که امروزه به غير از مصرف تازه ي آن، مي ‏توان به خوبي از ميوه ي خشک آن و يا به صورت آب ميوه استفاده کرد.

 

گروه‏ هاي گياه شناختي زير مجموعه درخت ‏هاي گيلاس شامل: درختان آلو، هلو، بادام و زرد‏آلو است و نه تنها از ميوه درخت گيلاس، بلکه از شکوفه‏ ها و چوب آن نيز استفاده مي‏ گردد.

 

براي اين که ارزش اين گياه را بدانيم کافي است بگوييم تمام قسمت ‏هاي اين ميوه يعني: گوشت،دم ، هسته، برگ و ساقه ي آن در طب و صنعت استعمال دارد.

 

دم گيلاس که به نام سيخک نيز ناميده مي شود داراي طبع سرد و خشک است.

 

دم گيلاس داراي خاصيت ضد شن کليه، سنگ آور و زياد کننده ي ادرار مي باشد.

همچنين از آن در مواردي نظير : يرقان، اسيد اورک، ورم پروستات، ورم طحال، فشار خون، سرماخوردگي، ورم کليه، تقويت معده، آلبومينوروي و نقرس نيز مي توان استفاده نمود.

 

همه ي ما از مصرف گيلاس تازه در يک روز گرم تابستاني لذت مي‏ بريم؛ اين ميوه داراي چربي کم و فيبر زياد است و اگر شما درمان هاي گياهي را قبول داشته باشيد، بدانيد که گواتر مزمن با خوردن گيلاس تا حد زيادي کنترل مي‏ شود و همچنين مانند يک عامل تخليه و زهکشي در مجاري ادرار و لوله‏ هاي هاضمه کار مي‏ کند و سنگ‏ ها را از بين مي‏ برد و مصرف آن در حد مناسب به مبتلايان به ديابت و ورم مفاصل توصيه مي ‏شود زيرا ميوه‏ اي است که نشاسته ي کمي دارد و قندش براي افراد ديابتي زيان بار نيست(البته باز هم تاکيد مي شود که اگر به ميزان توصيه شده توسط متخصص تغذيه مصرف شود).

 

گيلاس همچنين مسکن اعصاب بوده، ملين است، خون را پاک و معده را نيز تميز مي ‏کند و جوشانده ي دم گيلاس براي دفع سنگ‏ هاي مثانه و تميز کردن مجاري ادرار در طب تجربي مصرف دائم دارد.

 

گيلاس شيرين ملين خوبي است و يبوست را رفع مي کند.

 

طبيعتي سرد دارد و مصرف زياد آن باعث نفخ معده مي شود.

 

اعصاب را آرام مي کند.

 

معده را ضدعفوني مي کند.

 

سموم بدن را دفع مي کند و خون را تصفيه مي کند.

 

خوردن گيلاس براي افرادي که تصلب شرائين ، ناراحتي کبد و مکل جمع شدن گاز در روده ها را دارند، مؤثر و مفيد است.

 

گيلاس بايد به خوبي جويده شود تا به راحتي هضم شود.

 

خوردن گيلاس بعد از غذا باعث سوء هاضمه و نفخ مي شود، چون از هضم سريع غذا جلوگيري مي کند. به همين دليل توصيه مي شود که بعد از غذا مصرف نشود.

 

خوردن گيلاس قبل از غذا شخص را سير مي کند و جلوي اشتهاي او را مي گيرد و در عين حال او را چاق نمي کند.  افراد چاقي که مي خواهند لاغر شوند، مي توانند گيلاس را قبل از غذا مصرف کنند. البته نبايد در مصرف آن زياده روي کنند.

 

جوشانده برگ گيلاس در شير، ملين خوبي است.

 

در طب سنتي معتقدند که گيلاس براي رفع خشکي حلق و ريه مفيد است .

 

عصاره گيلاس يک ضد باکتري عليه فساد و پوسيدگي دندان است . در بررسي ها مشاهده شده است که عصاره گيلاس سياه تا 89 درصد فعاليت آنزيم هاي عامل تشکيل پلاک دندان را متوقف مي کند.

 

* در گذشته پزشکان از گيلاس سياه براي معالجه سنگ کليه و ناراحتي هاي کيسه صفرا استفاده مي کردند.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

hasantaleb

hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان
دسترسی سریع به انجمن ها