عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر که حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار او است. بحارالأنوار، ج43، ص261

ماهی پخته و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی در زنان

ماهی پخته و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی در زنان
چهارشنبه 22 تیر 1390  11:30 ب.ظ

بررسی ها حاکی از آن است که مصرف ماهی به صورت پخته یا تنوری خطر ابتلا به نارسایی های قلبی را در زنان تا حد قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.
طی تحقیقات انجام شده توسط انجمن قلب آمریکا روی زنانی که به طور منظم ماهی پخته شده یا تنوری مصرف می کنند ، نتایجی حاصل شد که برخی از نکات برجسته آن به شرح زیر است: . زنانی میانسالی که بیشتر ماهی پخته یا آب پز مصرف می کنند در مقایسه با زنانی که بیشتر ماهی سرخ کرده می خورند، کمتر دچار مشکلات و ناراحتی های قلبی می شوند. . در این تحقیق مشخص شد مصرف ماهی تیره مانند سالمون در مقایسه با ماهی سفید یا تن، سالم تر است. . مصرف ماهی سرخ کرده به صورت یک بار یا بیشتر در هفته، احتمال خطر ابتلا به نارسایی های قلبی را در زنان میانسال تا 48 درصد نسبت به زنانی که به ندرت از این روش طبخ استفاده می کنند، افزایش می دهد.

sajad2007

sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9105
محل سکونت : رفسنجان
دسترسی سریع به انجمن ها