عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: نزدیک‌ترین شما به من در روز قیامت، کسانی هستند که در دنیا بیشتر از دیگران بر من صلوات فرستند.

خورش های جا افتاده» از مواد مغذی کمتری برخوردارند

خورش های جا افتاده» از مواد مغذی کمتری برخوردارند
پنج شنبه 23 تیر 1390  12:14 ق.ظ

دکتر سعید حسینی گفت: تغذیه، حرارت زیاد را عاملی جهت از بین بردن ویتامین های غذا دانست و اظهار داشت: حرارت زیاد در هنگام طبخ، حالت تخریب زایی را برای ویتامین ها به دنبال دارد به طوری که تخریب زایی در سبزیجات بسیار بیشتر است. بنابراین اصطلاح جا افتادگی در خورش های ایرانی که ساعات طولانی پخت را به دنبال دارند با از بین رفتن مواد مغذی در آن همراه است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: قاعده کلی برای پخته و یا خام مصرف کردن مواد غذایی وجود ندارد به طوری که برخلاف باور عموم مصرف تخم مرغ سفت شده هضم مشکل تری دارد. سبزیجات به هیچ وجه نباید مدت پخت طولانی داشته باشند و آب پز کردن و یا بخار پز کردن این مواد بهترین شیوه طبخ آنها محسوب می شود.

sajad2007

sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9106
محل سکونت : رفسنجان
دسترسی سریع به انجمن ها