عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: نزدیک‌ترین شما به من در روز قیامت، کسانی هستند که در دنیا بیشتر از دیگران بر من صلوات فرستند.

کدام خوردنی ها آلرژی را آغاز می کنند؟

کدام خوردنی ها آلرژی را آغاز می کنند؟
پنج شنبه 23 تیر 1390  12:07 ب.ظ

کارشناسان تغذیه در آمریکا می گویند خوردنی هایی مثل موز، طالبی و گرمگ و طالبی پوست زرد می توانند سبب بروز علائم آلرژی در افراد مستعد شوند.دکتر فییل لمپرت تحلیل گر صنایع غذایی در این مقاله جدید اظهار داشت: به اعتقاد متخصصان بیماریهای آلرژیک، برخی از مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را به این فکر می اندازند که باید دفاع خود را در برابر گرده ها، گرد و غبار و سایر مواد آلرژی زا آغاز کند و برخی از خوردنی های خاص این واکنش را بیدار می کنند.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، دکتر لمپرت در ادامه افزود: از بین این خوراکی ها و نوشیدنی های مشکل ساز و آلرژی زا می توان به پنیر، خامه ترش، شیر کره ای، غذاهای پخته و نان حاوی مخمر و سرکه، نوشیدنی های الکل دار، گوشت و ماهی دودی، گوشت و میوه خشک شده و سس سویا اشاره کرد.
در این مقاله تاکید شده است که اگر شما هم در هوای آزاد دچار واکنش های آلرژیک می شوید بهتر است که از خوردن این چند قلم غذا و نوشیدنی پرهیز کنید تا حساسیت های شما کاهش پیدا کند. در عوض برخی خوراکی ها مثل چای سبز به دلیل خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی با مواد آلرژی زای محیطی مقابله می کنند.

sajad2007

sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9107
محل سکونت : رفسنجان
دسترسی سریع به انجمن ها