عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر که حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار او است. بحارالأنوار، ج43، ص261

آلودگی غذایی، اصلی ترین عامل بروز بیماری های جدید

آلودگی غذایی، اصلی ترین عامل بروز بیماری های جدید
پنج شنبه 23 تیر 1390  12:16 ب.ظ

یک عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه، معتقد است: آلودگی های غذایی اصلی ترین عامل بروز بیماری های جدیدی است که در گذشته اثری از آنها وجود نداشت.
محمدرضا همزه ای اظهار کرد: آلودگی های غذایی اصلی ترین و مهمترین عامل بروز بیماری های جدیدی است که در گذشته اثری از آنها وجود نداشت و امروزه در جهان همه گیر شده اند.
وی گفت: انسان به فرمهای مختلف آلوده می شود که یکی از مهمترین و ماندگارترین این فرم ها آلودگی بدن بوسیله خوراک آلوده است.
همزه ای تصریح کرد: استفاده از سموم و کودهای شیمیایی سبب آلودگی محصولات کشاورزی و دامی می شود که این محصولات نیز به نوبه خود سبب آلودگی بدن انسانها می شود.
وی تاکید کرد: استفاده از سموم و کودهای شیمیایی علاوه بر آلودگی انسانها مهمترین عناصر زیست محیطی (آب، خاک و هوا) را نیز آلوده می کنند.
همزه ای ادامه داد: مهمترین سود کشاورزی ارگانیک این است که غذای سالم در اختیار انسانها قرار می دهد، ضمن اینکه محیط زیست را به مخاطره نمی اندازد و به این ترتیب شرایطی را فراهم می کند که در راستای توسعه پایدار گام برداریم.
وی اذعان کرد: حرکت در راستای توسعه پایدار به این معناست که در جهتی پیشرفت کنیم که محیط زیست آلوده نشود و نسلهای آینده نیز بتوانند از این طبیعت استفاده کنند.
همزه ای گفت: در سال 1382 برای نخستین بار بحث توسعه پایدار را در کشور راه اندازی کردیم و اولین همایش توسعه پایدار در سطح کشور توسط دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد.
این عضو هیات علمی دانشکگده کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه در ادامه ابراز کرد: مهمترین مشکل استفاده از کشاورزی ارگانیک این است که کالای تولیدی در عین اینکه بازارپسند نیست، قیمت بالایی هم دارد و لذا باید در ابتدا فرهنگ استفاده از محصولات ارگانیک در جامعه نهادینه شود.


    منبع :شبکه خبری صنایع غذایی ایران 

sajad2007

sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9105
محل سکونت : رفسنجان
دسترسی سریع به انجمن ها