عضویت العربیة English
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: هر که حسین را دوست بدارد، خداوند دوستدار او است. بحارالأنوار، ج43، ص261

کلسترول بد ( ldl ) خطر بیماری های عروق کرونر قلب را افزایش می دهد

کلسترول بد ( ldl ) خطر بیماری های عروق کرونر قلب را افزایش می دهد
پنج شنبه 23 تیر 1390  11:49 ب.ظ

در تعدادی از مواد غذایی موجود در گروه گوشت ها، کلسترول بد در سطح بالایی قرار دارد که شامل گوشت های پرچربی گاو و گوسفند، فرآورده های گوشتی مثل سوسیس، هات داگ، کالباس است.
دکتر زهرا عبداللهی معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: در سومین ردیف راهنمای غذایی، گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها قرار دارد و این گروه برای رشد، خون سازی و سلامت دستگاه عصبی لازم است.
وی افزود: گوشت های قرمز (گوسفند و گوساله)، گوشت سفید ( مرغ، ماهی و پرندگان)، امعاء و احشاء ( جگر، دل، قلوه، زبان و مغز)، تخم مرغ، حبوبات (نخود، لوبیا، عدس، باقلا، لپه و ماش) و مغزها (گردو، بادام، فندق، پسته و انواع تخمه) از جمله مواد غذایی هستند که در این گروه قرار دارند.
دکتر عبداللهی تصریح کرد: موادمغذی مهم درگروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها شامل پروتئین، آهن، روی و منیزیم و بعضی از انواع ویتامین های گروه ب و ویتامین e است.
به گفته معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه، برای افراد بزرگسال و سالم مصرف روزانه 2 تا 3 واحد از گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها توصیه می شود.


    منبع :سلامت نيوز

sajad2007

sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9105
محل سکونت : رفسنجان
دسترسی سریع به انجمن ها