دانلود مداحی محرم91 سید مهدی میرداماد شنبه 27 آبان 1391 12:14 PM
سخنرانی حجت الاسلام دکتر رفیعی
از کربلا به ما غم و ماتم رسیده است - مناجات
سلام بر تو و بر پاره پاره پیکر تو - روضه حضرت مسلم علیه السلام
ای کاش میشد بگیره عاقبت دعام ، شبیه رویا باشه درد و غصه هام - زمینه
در شب غربت تنها ماندم ، با سپاهی از غم ها ماندم - نوحه
ذکر شور نام مقدس حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام
سهم من از باتو بودن ، نماز به سمت قافله است - سنگین
من به فدای حرمت ، فدای کرمت ، ایشالله جون میدم همین محرمت - واحد
کوفه گرد غم تو هستم و غمخوار تو ام ، تو علی هستی من میثم تمار تو ام - دودمه
حرم شده فکر هر روزم ، زداغ هجر تو می سوزم - شور
روضه ورود به کربلا و حضرت زینب سلام الله علیها - دشتی
دریافت فایل های شب اول محرم 1391 به صورت فشرده
دریافت متن اشعار شب اول محرم 1391
منبع:http://mahdimirdamad.ir
فطرس ملک
گروه هنریفطرس ملک
پاسخ به:دانلود مداحی محرم91 سید مهدی میرداماد شنبه 27 آبان 1391 12:16 PM
مراسم شب دوم محرم 1391 هیئت رزمندگان اسلام قم با سخنرانی حجت الاسلام دکتر رفیعی و مداحی حاج سید مهدی میرداماد به صورت صوتی آماده دریافت می باشد
این جمعه هم گذشت و خبر از شما نشد - مناجات حضرت حجت علیه السلام
بر مشامم می رسد هر لحظه بوی کربلا - روضه ورد به سرزمین کربلا
اینجا که آمدیم غم و غصه پا گرفت - غزل مرثیه
ای برادر چشای خیسمو ببین ، می ترسه خواهرت زخاک این زمین - زمینه
غم به دل دارم صحرا صحرا ، دیده گریانم دریا دریا - نوحه
ذکر نام مقدس حضرت سیدالشهدا علیه السلام
تو این زمین خیمه نزن، بیا بریم برادرم - سنگین
آخرش من میام،گریه کنون تا حرم - واحد
آمده کرببلا قافله ی ثارالله یا اباعبدالله - دودومه
اگه یه مجنون داره لیلا ، عالم مجنون لیلای ما - شور
دریافت فایل های شب دوم محرم 1391 به صورت فشرده
دریافت متن اشعار شب دوم محرم 1391
پاسخ به:دانلود مداحی محرم91 سید مهدی میرداماد یک شنبه 28 آبان 1391 9:49 AM
مراسم شب سوم محرم 1391 هیئت رزمندگان اسلام قم با سخنرانی حجت الاسلام دکتر رفیعی و مداحی حاج سید مهدی میرداماد به صورت صوتی آماده دریافت می باشد
دیدم به خواب آن آشنا دارد می آید - مناجات امام زمان علیه السلام
شب سوم که دل شعله ورم می کشد از سینه زبانه - مرثیه به شیوه بحر طویل
مقتل و روضه حضرت رقیه سلام الله علیها
صدا صدای تازیونه ، روضه ی طفلی نیمه جونه - زمینه
سر رسید امشب شام غم ها ، شد نوای من بابا بابا - نوحه
بابا دلم گرفته ، مگه خبر نداری ، قرار ما این نبود ، منو تنها بزاری - سنگین
سلام محرم - ماه مکرم - سلام به بیرق - سلام به پرچم - واحد
من بودم و قامت خمیده ، من بودم و حنجر بریده - دودمه
سر زده ، باز دلم تا حرمت پرزده ، عمریه این در و اون در زده ، به سیم آخر زده - شور
روضه سردار رشید کربلا حضرت حر علیه السلام
دریافت فایل های شب سوم محرم 1391 به صورت فشرده
دریافت متن اشعار شب سوم محرم 1391
منبع: http://mahdimirdamad.ir
مراسم شب چهارم محرم 1391 - هیئت رزمندگان اسلام دوشنبه 29 آبان 1391 8:01 AM
مراسم شب چهارم محرم 1391 هیئت رزمندگان اسلام قم با سخنرانی حجت الاسلام دکتر رفیعی و مداحی حاج سید مهدی میرداماد به صورت صوتی آماده دریافت می باشد
آن روز که به داغ غمت مبتلا شدیم - روضه حضرت حر علیه السلام
روشن کرده یکی نگاه خستمو ، گذاشته مرحمی دل شکستمو - زمینه
تا به لب آمد ، آه توبه ، سوی من واشد ، راه توبه - نوحه
منت به من نهادی ، دست مرا گرفتی ، بایک اشاره از من ، هست مرا گرفتی - سنگین
ای کاش که مرغ با افلاک شوم ، با گریه برای فاطمه پاک شوم - واحد
ای سمت نوکریت ، شرف و عزت و فخر همه - شش خون
کاش تا خیمه سبزت برسد فریادم - دودمه
دستم از ضریحت کو تاهه ، تا حرم تو خیلی راهه - شور
روضه حضرت زهرا و امام حسن مجتبی علیهما السلام
دریافت فایل های شب چهارم محرم 1391 به صورت فشرده
دریافت متن اشعار شب چهارم محرم 1391
مراسم شب پنجم محرم 1391 - هیئت رزمندگان اسلام چهارشنبه 1 آذر 1391 7:46 AM
مراسم شب پنجم محرم 1391 هیئت رزمندگان اسلام قم با سخنرانی حجت الاسلام دکتر رفیعی و مداحی حاج سید مهدی میرداماد به صورت صوتی آماده دریافت می باشد
مست از غم تو ام غم تو فرق می کند - مناجات
روضه حضرت عبدالله ابن الحسن علیهما السلام
طوفانی ام ، پر از فغان و در خروش - زمینه
در هیاهوی تیغ و دشنه ، می دوم سویت تشنه تشنه - نوحه
دم غروب آسمون ، وقتی که بارون می اومد - سنگین
حسین دنیا وفا نداره ،حسین بی تو صفا نداره - واحد
از ازل فاطمه مادرم بوده ، پسرش مونس و دلبرم بوده - شش خون
گرچه گشته ای عمو جان دستم از پیکر جدا - دودمهi
هوای حرم هوای حسین،می بره دلو بین الحرمین - شور
دنیا غمه چشمای ترم ، عمری تو قفس بی پال و پرم - سرود پایانی
روضه حضرت قاسم ابن الحسن علیه السلام
دریافت فایل های شب پنجم محرم 1391 به صورت فشرده
دریافت متن اشعار شب پنجم محرم 1391
مراسم شب هفتم محرم 1391 - هیئت رزمندگان اسلام جمعه 3 آذر 1391 9:10 AM
مراسم شب هفتم محرم 1391 هیئت رزمندگان اسلام قم با سخنرانی حجت الاسلام دکتر رفیعی و مداحی حاج سید مهدی میرداماد و شعر خوانی سید حمید برقعی به صورت صوتی آماده دریافت می باشد
هنوز شوق تو بارانی از غزل دارد - شعر خوانی سید حمید برقعی
بست بر روی سر عمامه پیغمبر را - شعر خوانی سید حمید برقعی
از غمت ذره ذره آب شدم ، گل نبودم ولی گلاب شدم - مناجات
دریافت فایل های شب هفتم محرم 1391 به صورت فشرده
دریافت فایل فشرده شب 7 محرم 1391 (لینک کمکی )
دریافت متن اشعار شب هفتم محرم 139
مراسم شب ششم محرم 1391 - هیئت رزمندگان اسلام جمعه 3 آذر 1391 9:10 AM
مراسم شب ششم محرم 1391 هیئت رزمندگان اسلام قم با سخنرانی حجت الاسلام دکتر رفیعی و مداحی حاج سید مهدی میرداماد به صورت صوتی آماده دریافت می باشد
سخنرانی دکتر رفیعی
برای بار غمت شانه ی خم آوردم - مناجات امام زمان علیه السلام
روضه حضرت قاسم علیه السلام
خدا کنه که قلب من بگیره تاب ، شده هوای خیمه ها پر اضطراب - زمینه
بر دلم از غم صد چاک افتاد ، مجتبی من بر خاک افتاد - نوحه
امشب همه میخایم با هم ، به روضه ها گریه کنیم - سنگین
مردن به پای تو احلی من العسل ، پر پر شدن برای تو احلی من العسل - واحد
دوباره مرغ روحم هوای کربلا کرد ، دل شکسته من اسیر و مبتلا گشت - شش خون
یابن الزهرا شد تماشایی یتیم مجتبی ، ای عمو جانم بیا - دودمه
شور و حال شبای هیئت ، تو دل من شده باز غوغا - شور
دستم از ضریحت کوتاهه ، تا حرم تو خیلی راهه - شور
روضه باب الحوائج حضرت علی اصغر علیه السلام
دریافت مراسم شب ششم محرم 1391 به صورت فشرده
دریافت متن اشعار شب ششم محرم 1391
مراسم شب سوم محرم 1391 - هیئت رایت العباس تهران جمعه 3 آذر 1391 9:11 AM
مراسم شب سوم محرم 1391 هیئت رایت العباس تهران با مداحی حاج محمود کریمی و حاج سید مهدی میرداماد به صورن صوتی آماده دریافت می باشد
مراسم شب هشتم محرم 1391 - هیئت رزمندگان اسلام جمعه 3 آذر 1391 9:12 AM
مراسم شب هشتم محرم 1391 هیئت رزمندگان اسلام قم با سخنرانی حجت الاسلام دکتر رفیعی و مداحی حاج سید مهدی میرداماد به صورت صوتی آماده دریافت می باشد
دریافت فایل های شب هشتم محرم 1391 به صورت فشرده
دریافت فایل های شب هشتم محرم 1391 به صورت فشرده (لینک کمکی)
دریافت متن اشعار شب هشتم محرم 1391
مراسم شب تاسوعا 1391 - هیئت رزمندگان اسلام دوشنبه 6 آذر 1391 8:21 AM
مراسم شب تاسوعا 1391 هیئت رزمندگان اسلام قم با سخنرانی حجت الاسلام دکتر رفیعی و مداحی حاج سید مهدی میرداماد به صورت صوتی آماده دریافت می باشد
ای بسته به دست تو دل پیر و جوانها - مناجات
روضه حضرت قمر العشیره علیه السلام
مقتل خوانی حضرت قمر بنی هاشم علیه السلام
برپا شده ، تو خیمه آه و ولوله - زمینه
سوی شط رفتی ، لبها تشنه - نوحه
ای حرمت قبله ی حاجات ما ، یاد تو تسبیح مناجات ما - تک
رفتی و این ماجرا را تا فصل آخر ندیدی - سنگین
أَخِي عَبَّاسْ يَا أَبَا الفَضْلْ يَا أَبَا الفَضْلْ يَا أَبَا الفَضْلْ - واحد عربی
رخصت بده از داغ شقایق بنویسم - واحد
ای اهل حرم میر و علمدار نیامد - دودمه
شور و حال شبای هیات ، تو دل من شده باز غوغا - شور
اشکای روضه آبرمونه ، نوکری تو آرزومونه - شور
روضه حضرت سیدالشهدا و قمر بنی هاشم علیهما السلام
دریافت فایل های شب تاسوعا 1391 به صورت فشرده
دریافت متن اشعار شب تاسوعا 1391
مراسم شب عاشورا 1391 - هیئت رزمندگان اسلام دوشنبه 6 آذر 1391 8:21 AM
مراسم شب عاشورا 1391 هیئت رزمندگان اسلام قم با سخنرانی حجت الاسلام دکتر رفیعی و مداحی حاج سید مهدی میرداماد به صورت صوتی آماده دریافت می باشد
بوی ایثار و شهادت بوی خون می آید - مناجات
روضه حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام
مقتل حضرت سیدالشهدا علیه السلام
اونطرف یه لشگر ، اینطرف یه مادر - زمینه
با تو می مانیم ، یار و همراه ، ذکر ما لبیک یا ثار الله - نوحه
یا خیر المرسلین ، یا ختم الانبیا ، هذا هذا حسین ، مرمل باالدما - ذکر
اومد شبی که همیشه ، از بودنش می ترسیدم - سنگین
يَا حُسَينٌ أَنْتَ دَمْعٌ الأَنْبِياءْ - واحد عربی
امشبی را شه دین در حرمش مهمان است - دودمه
لشکریان خیره سر ، چند نفر به یک نفر - شور
لشکریان خیره سر ، چند نفر به یک نفر (مربوط به سال 1390 )
وصیت ما به همه ، اینه دم مردنمون - مناجات
وصیت ما به همه ، اینه دم مردنمون (مربوط به سال 1384)
دستم از ضریحت کوتاهه ، تا حرم تو خیلی راه - شور
دریافت متن اشعار شب عاشورا 1391
قاصدک - اخبار سایت- - اعلانات سایت - - - - تبلیغات راسخون- - - - اطلاعات استخدامی- - - - جشنواره ها ، همایش ها و فراخوان ها- - روابط عمومی راسخون یار همیشه همراه- - - - اعلانات ویژه- - تالار گفتگو- - - - گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد - - گفتگو با مسئول محتوای سایت- - - - انتقادات در مورد مقالات- - - - پیشنهادات پیرامون مقالات- - - - ارسال مقاله به سایت- - - - موارد متفرقه- - مسابقات- - - - انتقاد،سوال،پیشنهاد درباره مسابقات- - - - نتایج مسابقاتکنکور،دانشگاه، دانشجو- - کنکور و کنکوری ها- - - - منابع کنکور- - - - نمونه سوالات کنکور- - - - جزوات و نمونه سئوالات دبیرستان جهت آمادگی کنکور- - - - آزمون های آنلاین، کنکور های آزمایشی و نکات مرتبط با آزمون ها- - - - پاتوق کنکوری ها- - تالار تخصصی کنکور- - - - مشاوره تخصصی- - - - مقطع کارشناسی- - دانشگاهاي ايران و جهان- - - - ایران- - - - جهان- - اخبار کنکور-دانشگاه-دانشجو- - دانشجو- - - - مسابقه عكس موبايل- - - - دانلود جزوات و مقالات ریاضی ، فنی و مهندسی- - - - رشته های زبان خارجی- - - - نمونه سوالات و تمرینات دانشگاهی- - - - دانلود جزوات و مقالات علوم انساني- - - - دانلود جزوات و مقالات علوم پزشکی- - - - دانلود جزوات و مقالات علوم کشاورزی و دامپروری- - کلیپ های صوتی و تصویریهمسفران- - جهان- - - - آسیا- - - - اروپا- - - - آمریکا- - - - آفریقا- - استانها- - - - آراز(آذربایجان شرقی)- - - - آذربایجان غربی- - - - اردبیل- - - - نقش جهان(اصفهان)- - - - البرز- - - - ايلام- - - - بوشهر- - - - تهران- - - - چهارمحال بختياري- - - - خراسان جنوبي- - - - خراسان رضوی- - - - خراسان شمالي- - - - خوزستان- - - - زنجان- - - - سمنان- - - - سيستان و بلوچستان- - - - فارس- - - - قزوين- - - - قم- - - - كردستان- - - - کرمان- - - - کرمانشاه- - - - کهگیلویه و بویراحمد- - - - گلستان- - - - گیلان- - - - لرستان- - - - مازندران- - - - مركزي- - - - هرمزگان- - - - همدان- - - - يزد- - - - مسابقه عكس موبايل- - ایران شناسی و گردشگری- - - - آداب و رسوم کهن ایران- - سرود ها و اوازهای محلی- - بازی های محلیشخصیت ها- - شخصیت های سیاسی - مذهبی- - - - رهبر کبیر انقلاب - - - - کمپین حمایتی امام نقی (ع)- - - - مقام معظم رهبری- - - - شهید بهشتی- - شخصیت های علمی و هنریکامپیوتر و فناوری اطلاعات- - مهندسی معکوس - - - - قوانین- - - - درخواست کرک- - - - کرک های ریلیز شده- - - - آموزش مهندسی معکوس- - - - ابزارهای مهندسی معکوس- - - - متفرقه- - - - اخبار تالار- - شبکه- - برنامه نویسی- - - - تکنولوژی های توسعه وب - - - - Visual C#.net سی شارپ- - - - ویژوال بیسیک - Visual Basic.Net - QBasic- - - - برنامه نویسی ++C و C - ویژوال ، توربو،بیلدر- - - - دلفی، Pascal- - - - برنامه نویسی تحت شبکه- - - - پایگاه داده ها - - - - میکروکنترلر و سخت افزار- - - - تکنولوژی ها،راهکار ها،نرم افزار ها و کدنویسی مرتبط با گزارشگیری- - - - کامپوننت های برنامه نویسی- Component- - - - درخواست های مربوط به برنامه نویسی- - - - متفرقه- - وبلاگ نویسی- - - - طراحی قالب- - - - کدهای جاوا- - - - ابزار وبلاگ نویسی- - - - سیستمهای مدیریت محتوای وبلاگ - - - - وبلاگ های راسخون- - اینترنت و وب- - - - معرفی وبلاگ و وب سایت - - - - سرویس های Google و Yahoo- - نکات و ترفندها- - بازی- - - - بازی های کامپیوتری- - - - پلی استیشن - Play Station- - - - ایکس باکس - XBox- - - - Wii- - - - PSP- - - - NinTendo- - مطالب عمومی کامپیوتر- - - - اخبار و تکنولوژی های جدید- - - - سیستمهای عامل - - - - نرم افزار- - - - سخت افزار- - - - آموزش نرم افزارهاي گرافيك كامپيوتري- - امنیت و روش های مقابله با نفوذ به سیستم های کامپیوتری- - - - اخبار حوزه امنیت- - - - آزمون های تالار- - تعمیرات و بررسی تخصصی کامپیوتر و لپ تاپ- - - - سوالات مربوط به تعمیرات،معرفی و بررسی تخصصی انواع لپ تاپ- - - - سوالات مربوط به تعمیرات سیستم های خانگی- - - - سوالات مربوط به مشکلات شبکهدین پژوهی- - قرآنی های راسخون- - - - مسابقه عكس موبايل- - - - قرآن شناسی- - - - ختم قرآن راسخون- - - - مطهرون- - نماز- - حجاب و عفاف- - - - اخبار حجاب و عفاف- - عاشورا مکتب عشق و شهادت- - مهدويت- - - - منجي در اديان مختلف- - مساجد، حسینیه ها،هیئات،تشکلات و کانون ها- - - - مساجد، حسینیه ها و کانون های فرهنگی- - - - تشکلات، هیئات و انجمن های فرهنگی،هنری،سیاسی و مذهبی- - - - برنامه ها، طرح ها و امور جاری- - - - پل ارتباط و هماهنگی با راسخون- - دین و اندیشه-عرفان ناب اسلامی- - - - معصوم شناسی- - - - اسلام شناسی- - - - شیعه شناسی- - فرق و مذاهب- - - - اثبات حقانیت شیعه- - - - وحدت اسلامي- - تالار فلسفه و کلامزنگ تفریح- - لطیفه و طنز- - - - مسابقه عكس موبايل- - - - لطیفه- - - - طنز- - پاتوق راسخونی ها- - - - صندلی داغ- - دیدنی ها و شنیدنی ها- - - - حوادث و وقایع - - - - تصاویر دیدنی- - - - مسابقه عكس موبايلتلفن همراه- - نرم افزار تلفن همراه- - - - IOS- - - - سیمبیان - - - - جاوا- - - - اندروید- - - - پاکت پی سی-ویندوز موبایل- - - - درخواست نرم افزارهای تلفن همراه- - کلینیک تعمیرات و سخت افزار تلفن همراه- - بررسی تخصصی گوشی ها- - - - نوکیا- - - - سامسونگ- - - - سونی اریکسون-سونی- - - - اچ تی سی- - - - آی فون- - - - سایر گوشی ها- - بازی های تلفن همراه- - کلیپ های صوتی و تصویری موبایل- - مطالب کاربردی- - - - اخبار موبایلی- - پیامک - SMS- - - - پيامك ويژه سال نو مطالب عمومی- - گفتگوی آزاد- - - - گفتگو در باب راسخون- - - - گفتگوی متفرقه(اقتصادی- اجتماعی - مذهبی-سیاسی-فرهنگی-جامعه ....)- - - - گفتگو برای سرگرمی- - - - گفتگو پیرامون مسائل روز،مناسبت ها، دغدغه ها و موضوعات مهم جاری- - - - صالحین راسخونی- - سیاست- - اقتصاد- - - - اخبار اقتصادی- - - - مقالات اقتصادی- - - - گفتگوی اقتصادی- - - - اقتصاد اسلامی- - - - اقتصاد تصویری- - انتخابات- - - - اخبار و رویداد های انتخاباتی- - - - تریبون آزاد انتخابات- - دفاع مقدس-شهداء- - - - زندگی نامه فرماندهان شهید- - - - مسابقات تالاردفاع مقدس- - - - عمليات هاي دفاع مقدس- - - - جانبازان دفاع مقدس- - - - آثار دفاع مقدس- - - - اخبار دفاع مقدس- - - - شهدا دفاع مقدس- - خودرو- - موتور سیکلت- - سرباز- - فال روزانه و ماهانه- - تعبیر خواب- - تبریکات و برنامه های ویژه- - گاهنامه های انجمن- - مجلس شورای اسلامی- - - - پل ارتباطی کاربران راسخون با نمایندگان محترم- - - - مصاحبه ها،گزارشات و اخبار اختصاصی راسخون- - - - طرح ها و لوایح در دستور کار- - - - مصوبات و نتایج جلسات- - - - تصاویر خبری- - - - نظر سنجی-بیان عقاید،دیدگاه ها و نقطه نظرات-اخبارچهار دیواری- - آموزش خانواده - - - - ازدواج- - - - موفقیت و روانشناسی- - - - تست های روانشناسی- - - - روانشناسی اسلامی- - - - اختلافات بین همسران- - زن- - - - حقوق زن- - - - روانشناسی و رفتارشناسی زن- - - - زن، جامعه، تحصیل، اشتغال- - - - زن و ارتباط با مرد- - - - مادرانه(زن و بارداری-احساسات و عشق مادری)- - - - زن در خانواده- - - - زن و طلاق- - - - مباحث متفرقه و ویژه(فمینیسم و ...)- - - - زن از منظر اسلام- - - - زن از منظر غیر اسلامی و غیر توحیدی- - - - مشاهیر زنان- - نوجوان-جوانه ها- - - - دانستنی ها و آموزش های عمومی- - - - دانستنی ها، تعالیم و آموزش های درسی- - - - داستان ها- - - - پرورش و تربیت- - - - تفریح و سرگرمی- - - - کتاب و کتابخوانی- - کودک- - - - پرورش و تربیت کودکان- - - - یکی بود یکی نبود- - - - بیا بازی- - - - قهقهه- - - - چیستان(اون چیه که ، اون کیه که)- - - - بوم رنگ- - - - کاردستی و مهارت(ببین و بساز)- - - - پچ پچ- - - - آموزش، تعلیم و دانستنی های علمی - - - - شعر، موسیقی، سرود و آهنگ- - - - مسابقه عكس موبايل- - هنر آشپزی و نکات خانه داری- - - - آشپزی- - - - مربا و ترشی- - - - شیرینی و دسر،سالاد- - - - بافتنی ، خیاطی و سایر هنرهاورزش- - لیگ برتر- - فوتبال- - - - تیم ملی- - - - استقلالی ها- - - - پرسپولیسی ها- - - - سپاهانی ها- - - - تراختور (تراکتورسازی)- - - - لیگ اروپا- - - - لیگ قهرمانان اروپا- - - - لیگ اسپانیا - - - - لیگ آلمان(بوندس لیگا)- - - - لیگ انگلیس - - - - لیگ ایتالیا- - - - لیگ قهرمانان آسیا- - شخصیت های ورزشی- - ورزش بانوان- - سایر ورزش ها- - - - مسابقه عكس موبايل- - - - وزنه برداری- - - - کشتی- - - - والیبال- - - - ورزش های رزمی- - - - کوهنوردیعلم و دانش- - نجوم- - - - آموزش نجوم- - - - عکس ها و خبر های نجومی- - - - منظومه شمسی- - دانستنیهای علمی- - - - عمومی- - نانو تکنولوژی- - گیاهان و جانوران- - - - مسابقه عكس موبايل- - - - آبزیان- - - - تالار ماهيان زينتي- - پزشکی و سلامتتازه های خبری- - عکسهای خبری- - - - مسابقه عكس موبايل- - برترین های خبریزبانهای خارجه- - زبان انگلیسی- - - - متن های جالب انگلیسی- - - - آموزش گرامر- - - - آموزش مکالمه- - - - آموزش انگلیسی برای کودکان- - - - اصطلاحات انگليسي- - زبان عربی- - سایر زبان ها- - - - زبان چینی- - آَموزش زبان آلمانيهنر- - هنر هفتم- - - - اخبار سینمایی- - - - هنرمندان ماندگار- - - - معرفی فیلم های جدید- - - - بیوگرافی بازیگران ایرانی- - - - بیوگرافی بازیگران جهان- - گرافیک و نقاشی- - - - کاریکاتور- - - - کارت پستال و تبریک- - - - نقاشی- - - - کاریکاتور و تصاویر جالب- - - - عکاسی- - ادبیات- - - - انجمن تخصصی ادبیات- - - - متون ادبی و داستانهای کوتاه - - - - دل نوشته ها- - - - شعر- - نوا و نما- - - - فیلم ایرانی- - - - فیلم خارجی- - - - بانک صوت و فیلم راسخون- - - - مداحی- - - - دانلود فیلم , موزيك- - - - دانلودآموزش تصويري نرم افزارها دانلود كتاب ها- - كتابهاي اسلامي- - - - دانلود كتابهاي قران-نهج البلاغه- - - - دانلود كتابهاي فقهي-فلسفه و کلام- - - - دانلود كتابهاي حوزه علميه- - - - دانلود كتابهاي مذهبي-فرقه ها و مذاهب- - - - دانلود كتابهاي اخلاقي،اعتقادي،معصوم شناسي، تاریخی- - کتابهای کامپیوتر و فن آوری اطلاعات- - - - مجلات تخصصی فن آوری اطلاعات و ارتباطات- - كتابهاي پزشكي- - - - دانلود كتابهاي روانشناسي- - کتاب های علمی- - کتاب های ادبی، شعر- - کتاب های داستان- - - - داستان هاي ايراني- - - - داستانهاي خارجي- - - - رمان- - کتاب های زبان های خارجه- - کتاب های صوتی- - کتاب های الکترونیکی موبایل- - مجلات- - - - مجلات زبان اصلی- - - - مجلات ایرانی- - كتابهاي متفرقه- - - - كتابهاي هنري- - - - كتاب های مرتبط با سینما- - - - كتاب های نجوم، کیهان و فضا- - - - کتاب های تاریخی، زندگینامه، حقوق- - - - كتابهاي ورزشي