کالباس ژامبون خانگی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

کالباس ژامبون خانگی

1eft13019
مواد لازم:
گوشت گوسفند یا مرغ  1 كیلو
سیر بسته به ذائثه دو تا 5 عدد

شیر خشك قنادی یک پیمانه
زرده ی تخم مرغ  3 عدد

آرد الک شده حدود4 ق غ
یخ  یک قالب

دانه های درسته فلفل یک تا دو ق غ

پسته لپه شده به مقدار لازم
قارچ  ورقه شده دلخواه
فلفل سیاه  و نمک    به مقدار لازم
زنجبیل خشک پودر شده نوک ق غ
هل پودر شده نوک ق چ
جوز هندی رنده شده نوک ق چ
آویشن و تخک گشنیز و جعفری روی هم دو ق چ
اسانس دود در صورت تمایل چند قطره
روغن مایع یا زیتون  دو قاشق غ

هویچ رنده شده دو عدد

پودر پیاز و سیر یک ق م از هر کدام

کاغذ آلومینیم یا فویل برار ول کردن

طرز تهیه:
گوشت را چند  بار چرخ می کنیم . سپس ادویه ها و نمک و فلفل و آرد را الک کرده و مایه گوشتی اضافه می کنیم.  اکنون تخم مرغ و بعد روغن را به مواد اضافه می كنیم و مواد را با دست ورز میدهیم تا یکدست شوند .یخ را به صورت پودر در آورده و به مایه خمیری افزوده و ورز میدهیم .  افزودن موادی مانند پسته و قارچ و هویج رنده شده  اختیاریست .خمیر را داخل فویل آلومینیومی رخته و دو سر آنرا کیپ میکنیم .

این رول را به مدت حدود نیمساعت در آبجوش پخته و یا در صورت تمایل در فر میپزیم .اکنون باید اجازه دهیم تا خنك شود . بعد از خنک شدن آنرا در داخل یخچال قرار میدهیم تا یک شب بماند .پس از ان آماده برش زدن میباشد .

نکته : این مایه را داخل قالب کیک مستطیلی هم میتوان تهیه کرد . اگر پسته خشک بود آنرا از قبل خیس کنید و لپه کنید . گوشت میتواند خام یا پخته باشد .

یک شنبه 30 شهریور 1393  11:33 ق.ظ
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها