عضویت العربیة English
امام باقر علیه السلام: هیچ چیز نزد خداوند دوست داشتنی‌تر از عملی نیست که بر آن مداومت ورزند هر چند عمل اندکی باشد. الکافی، ج 2، ص 82

شیرینی یا کوکی ارده

شیرینی یا کوکی ارده
یک شنبه 30 شهریور 1393  11:42 ق.ظ

1a000q99124

مواد لازم :

یک پیمانه ارده یا کنجد ساییده

یک پیمانه روغن مایع نباتی

یک پیمانه شکر و چند قاشق اضافی
7 گرم بکینگ پودر

وانیل شکری نصف ق چ
سه و نیم پیمانه آرد


طرز تهیه :

مواد را باهم مخلوط کرده و از آن خمیری دیکسدت درست کرده و به شکل گلوله های هم اندازه درآورید . روی سینی چرب قرار دهید . فر را از قبل روی دمای 180تنظیم کرده و اکنون روی کوکی ها میتوانید مقداری کنجد و یا گردو خرد شده یا درسته قرار دهید . گردو را با انگشت کمی فشار دهید تا داخل کوکی شود . به مدت نیمساعت آنها را بپزید . سپس تا خنک نشده از روی سینی جدا کنید و روی شبکه قرار دهید تا کاملا خنک شود . این شیرین را به مدت یکهفته در ظرف در بسته میتوانید در یخچال نگهداری کنید . دستورترجمه از اینستاگرام  و عکس از نت

نکته : دانستنی هایی درباره ی روغن کنجد

تاهینی Tahini همان خمیری است که از کنجد به دست می اید . یا ارده خودمان است .در یخچال میشه ۴-۵ ماه تهینی رو نگاه داشت .کنجد آسیاب شده هست که مثل ماست میمونه اما به رنگ کرم یا نخودی و خیلی چربه عربها بهش میگن تاهینی
باهاش حلوا ارده درست میکنن . در شیرینی میکادو استفاده میشه و در هوموس و همچنین در بعضی پیش غذاها هم کار برد داره .

mehrgan59

mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

دسترسی سریع به انجمن ها