این ماده طبیعی تاریخ انقضای مواد غذایی را به روز می کند!

 
zare58
zare58
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1393 
تعداد پست ها : 2180
محل سکونت : مازندران

این ماده طبیعی تاریخ انقضای مواد غذایی را به روز می کند!

دانشجویی برای مانع شدن از دور ریزی محصولات غذایی، برچسبی با واکنش بیولوژیکی طراحی کرده است که تاریخ انقضا را با توجه به وضعیت مواد غذایی داخل بسته به روز می‌کند.
،بانک جهانی، مقدار محصولات غذایی را که هر سال به دور ریخته می‌شود، «شرم آور» خوانده است.

 

برآورد شده که تنها در انگلیس این مقدار به 15 میلیون تُن می‌رسد؛ اما «اسلووِگا پاکستِیت»، دانشجوی طراحی گفت که شاید یک راه حل پیدا کرده است.

 

براساس گزارش منتشر شده در یورونیوز، اسلووِگا که برنده جایزه طراحی «جیمز دایسون» شده است گفت: این یک برچسب با واکنش بیولوژیکی است که تاریخ انقضا را با توجه به وضعیت مواد غذایی داخل بسته به روز می‌کند. یک لایه ژلاتین را روی یک سطح زبر زدم.

 

به این دلیل از ژلاتین استفاده کردم که ژلاتین یک ماده طبیعی است و مانند مواد غذایی و به همان سرعت فاسد می‌شود و چون در ابتدای کار، ژلاتین جامد است، شما زبری سطح را احساس نمی‌کنید و ژلاتین این خاصیت را دارد که وقتی به طور کامل خراب شد، به یک مایع تبدیل می‌شود.

 

در این صورت شما برجستگی‌های زیر آن را احساس می‌کنید و این نشان می‌دهد که دیگر غذا برای خوردن خوب نیست.

 

پس این برچسب، مانند مواد غذایی و با همان سرعت تجزیه می‌شود و بنا به غلظت ژلاتین، می‌توان آن را برای هر غذایی استفاده کرد.

 

 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

 

دوشنبه 14 مهر 1393  09:37 ق.ظ
تشکرات از این پست
mehdi0014
دسترسی سریع به انجمن ها