هووسازی همسران (بخش دوم)

در بخش پیشین در مورد «هوو» هایی که ناخواسته وارد زندگی مان می شوند سخن گفتیم و داستان آقای نیک اندیش را خواندید. در این نوشتار به بیان راهکارهایی برای این امر که توسط مشاور بیان شده است می پردازیم. با ما همراه باشید.
سه‌شنبه، 18 ارديبهشت 1397
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیدروح الله حسین پور
موارد بیشتر برای شما
هووسازی همسران (بخش دوم)
 گاه در زندگی، همسر فراموش می شود و محبت به اشتباه به فرزندان انتقال می یابد.
 
چکیده: در بخش پیشین در مورد «هوو» هایی که ناخواسته وارد زندگی مان می شوند سخن گفتیم و داستان آقای نیک اندیش را خواندید. در این نوشتار به بیان راهکارهایی برای این امر که توسط مشاور بیان شده است می پردازیم. با ما همراه باشید.

تعداد کلمات 792 / تخمین زمان مطالعه 4 دقیقه
 
هووسازی همسران

راهکار

 اکنون که آفت را شناختیم، نوبت به درمان رسیده است. از حالا چنین کنید:
  1. عشق ورزیتان به یکدیگر، به همان اندازه پیش از حاملگی و تولد فرزندتان باشد. در این بخش از زندگی، فرزند را اصلا دخالت ندهید. گویا زندگی تان دو نفره است و هنوز فرزند دار نشده اید.
  2. هنگام خوابیدن، چه شب و چه هر وقت دیگر، بچه را میان خودتان نخوابانید. مانند دوران آغاز ازدواج و پیش از ولادت فرزند، در یک بستر و در آغوش یکدیگر بخوابید. هنگام شیر دادن کودک، او در طرف دیگر خانم قرار گیرد، نه طرف آقا. میان آقا و خانم هیچ حائل و مانعی نباشد. «میان عاشق و معشوق هیچ حائل نیست.» (سخن که به اینجا رسید، آقا سر به زیر انداخت و خانم گریست!)
  3. اکنون که یکی از عوامل آسیب زننده به زندگی را شناختیم، مراقب باشید آفت های دیگری از این دست، به جان زندگی تان نیفتد. این بار، فرزندتان مانند یک هووی انحصارطلب و خودخواه به میان آمد و چنان ضربه سهمگینی به زندگی تان زد که نزدیک بود آن را فرو پاشد، هر آن ممکن است کسان دیگر و حتی اشیاء دیگر خود را بنمایانند و برایتان هوو شوند؛ چه برای آقا، چه برای خانم. البته می دانیم که فرزندتان در این بازی هیچ تقصیری نداشت، بلکه خودتان صحنه را خوب اداره نکردید. درباره دیگران و عوامل دیگر نیز مسأله همین گونه است. خودتان باید زندگی تان را خوب مدیریت کنید و هرگاه احساس نیاز به کمک کردید، زود به مشاور مراجعه کنید. نگذارید مسأله، تبدیل به مشکل شود و مشکل، حاد و مزمن شود.
آنگاه به ایشان گفتم: سخن پایانی این جلسه مشاوره مان را شما بگویید.
خانم که آرام تر شده بود اما همچنان می گریست، با لحنی نادمانه و پوزش خواهانه و نیز متعجبانه گفت: «خدا می داند که من اصلا متوجه این تقصیر خود نبودم. چنان شیفته فرزندمان شده بودم که از پدر فرزند، غافل شدم. با این که در دوران بارداری، هر وقت یادی از فرزندمان می شد، من از همسرم قدردانی می کردم. مثلا وقتی همسرم می گفتند: چه فرخنده فرزندی است کسی که شما او را در درون خود می پرورانید. میگفتم: فرخندگی اش از پدرش است. او هرچه خوب باشد، خوبی اش را از شما دارد. گاهی که درباره پس از به دنیا آمدنش حرف می زدیم، به همسرم میگفتم: شما اصل اید و او فرع شماست. عزیز بودن او هم فرع عزیز بودن شماس همسرم هم از این سخنان دلنواز، خیلی به من می گفتند. اما نمی دانم چرا - غافل شدم و این طور کوتاهی کردم. حالا پیش شما از ایشان معذرت می خواهم و تعهد می کنم که جبران کنم.»
به او آفرین گفتم که چنین حق پذیر است. آنگاه آقای نیک اندیش که تا آن وقت سرش از سر حیا پایین بود، سر بلند کرد و به سخن آمد. قطره های اشک را در گوشه چشمانش دیدم. او گفت: «من قدر همسرم را می دانم و او را دوست دارم. این را هم می دانم که اگر همان اول، موضوع را به او می گفتم، می پذیرفت و مساله حل می شد، اما خجالت می کشیدم بگویم.»
به او نیز آفرین گفتم که اینقدر باحیا و با گذشت است. آنگاه به آنان گفتم:گفتن دیگر بس است. حالا دیگر وقت عمل است. به خانه تان بروید و کوتاهی ها و غفلت هایتان را باهم جبران کند. اما دو نکته کوتاه و نهابی:
یکی این که پیش از گرفتن بچه از مادربزرگ، به بستنی فروشی بروید و چند دقیقه ای باهم بنشینید و بستنی بخورید.
دیگر آن که از این پس دیگر از تلخی و ناگواری، سخن نگویید. حتی دیگر از هم معذرت خواهی هم نکنید که تلخی ها را به یاد آورد. بگذارید تلخی ها فراموش شوند. فقط بکوشید در عمل، گذشته تلخ را جبران کنید.
ایشان، خرسند و شادان، رفتند و من برای خوشبختی شان دعا کردم.
***
در تجربه های مشاوره ای، مشاهده های تجربه ای، تحقیقات علمی و بررسی های اجتماعی، به ناگواری هایی بر می خوریم که داغی آنها تا بن استخوان آدمی را می سوزاند؛ تلخی هایی از جایگزینی فرزند به جای همسر و هور شدن او برای همسر و ایجاد عقده ها، انحراف ها، نزاع ها، جدایی ها.

منبع: کتاب «آداب عشق ورزی» (آموزه هایی درباره رفتارهای جنسی و عاطفی همسران)
نوشته: علی اکبر مظاهری.

بیشتر بخوانید :
هووسازی همسران (بخش اول)
ابعاد نه گانه صمیمیت در زندگی زوجین
هشت+یک راه برون رفت از بحران های زندگی



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی مرتبط