همه چیز درباره سزارین اورژانسی

سزارین اضطراری یا سزارین اورژانسی (Emergency C-sections) نوعی زایمان می‌باشد که به علت مواردی نظیر جدا شدن زودرس جفت،خونریزی و...انجام میشود.
يکشنبه، 30 تير 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
همه چیز درباره سزارین اورژانسی
خانم‌ها در تفکر و ایده‌هایشان معمولا زایمان‌شان را شکوه‌مند مجسم می‌کنند. نفس کشیدن در حین درد، حتی شاید لبخندی در هنگام آخرین فشار برای خروج نوزاد و معجزه‌ی تولد برلب خواهند داشت. بسیاری از آنها با انتخاب پزشکان با نرخ سزارین پایین، مراجعه به کلاس‌های آموزش زایمان و تمرین و حفظ وزن مناسب در حین بارداری تلاش می‌کنند تا مطمئن شوند می‌توانند زایمان طبیعی انجام دهند. با این حال در ایران نرخ زایمان‌های سزارین از همیشه بیشتر شده است.


لزوم کنترل احساسات به هنگام مواجه با سزارین اضطراری

فارغ از اینکه چه اقدامات پیشگیرانه‌ای را انجام داده‌اید و بارداری‌تان چقدر بی‌خطر و سالم طی شده است، همچنان ممکن است شما نیز به یک سزارین اضطراری نیاز پیدا کنید. ممکن است احساس سرخوردگی نمایید. با این حال مهم است که دیدگاه‌تان را تغییر دهید. درست است که جراحی سزارین نیز مثل هر عمل جراحی اساسی دیگر خطراتی از قبیل خونریزی داخلی، لخته‌های خون، بروز عفونت و آسیب به اندام‌های داخلی را با خود دارد و در بعضی از نوزادان نیز ممکن است باعث بروز مشکلات جزئی تنفسی گردد. ولی امروزه با پیشرفت‌های علم پزشکی در زمینه‌ی تکنیک‌های جراحی و آنتی بیوتیک‌ها، ریسک سزارین از همیشه کمتر است و علاوه‌‌بر این در دراز مدت مهمترین چیزی که وجود دارد داشتن فرزند سالم است نه زایمان طبیعی.


علت سزارین اضطراری چیست؟

یکی از مهمترین عوامل بروز جراحی سزارین اضطراری قرارگیری جنین در حالت نامناسب (در حالتی که پاها یا باسن رو به پایین و در ابتدای مسیر تولد باشد) و بدون آنکه از قبل اطلاع داشته باشید است. دلیل دیگر می‌تواند خونریزی شدید در هنگام زایمان، جدا شدن زودرس جفت و یا خونریزی در لگن باشد. مهمترین دلیل انجام سزارین‌های اضطراری این است که جنین نمی‌تواند زایمان را تحمل کند؛ اگر الگوی ضربان قلب جنین از بروز مشکلی خبر دهد، جراحی سزارین سریع‌ترین و امن‌ترین راه به دنیا آوردن نوزاد است.


سزارین اضطراری چگونه انجام می‌شود؟

ممکن است صحنه‌ای درهم ریخته باشد که در آن همه چیز باهم درحال وقوع است. قسمت پایین شکم‌تان را برای جراحی آماده می‌کنند. این قسمت بدن‌تان شسته شده و احتمالا شیو می‌شود و به شما نیز از طریق مسیر سرم داروهای آنتی بیوتیک داده می‌شود. احتمال دارد دوز ماده‌ی بی حسی اپیدورال تان را تا میزان لازم برای سزارین افزایش دهند یا اینکه یک بی‌حسی اسپاینال یا بی‌هوشی کامل برای‌تان اعمال گردد. در صورت دریافت اسپاینال یا اپیدورال، شما از قفسه‌ی سینه به پایین بی‌حس خواهید بود اما هوشیاریتان را از دست نمی‌دهید. اما می‌توانید برش را احساس کنید؛ به احتمال زیاد قادر نخواهید بود آن را مشاهده نمایید زیرا معمولا ناحیه‌ی مورد جراحی به وسیله‌ی یک پرده از دید شما پنهان می‌شود.


منبع: سایت ستاره


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.