همه چیز درباره خواب دیدن نوزادان

در این مقاله درباره خواب دیدن نوزاد و علت آن که به بهبود ساختار مغز کودک مربوط است، توضیحاتی آورده شده است.
سه‌شنبه، 29 مرداد 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
همه چیز درباره خواب دیدن نوزادان
هیچ چیز زیباتر از خواب آرام یک نوزاد نیست ولی در پشت این چهره‌ی آرام نوزاد، رویاهایی قرار گرفته است، مانند پشت پرده‌ی یک نمایش تئاتر.


آیا نوزادان هم مانند بزرگسالان خواب می بینند؟

با توجه به صحبت‌های کارشناس برجسته‌ی جهان "دیوید" در مورد خواب دیدن نوزاد، مردم اغلب به اشتباه توانایی رویا دیدن نوزادان را با رویا دیدن خودشان، برابر می‌دانند. در یک نشریه‌ای که در دانشگاه هاروارد منتشر شده است بیان شده است که اگر یک موجود زنده شواهدی ارائه دهد که می‌تواند یک واقعیت را درک کند، پس می‌توان از او انتظار داشت که خواب یا رویا ببیند.


خواب دیدن نوزاد، در رابطه با چه چیزهایی است؟

در واقع از هنگام تولد، خواب نوزاد، از خواب REM (خوابی که حرکت سریع چشمان در آن مشخص است) شروع می‌شود، در این مرحله از خواب، بزرگسالان خواب می‌بینند. به طور کلی نوزادان در خواب اینگونه هستند: نیمی از تمامی خواب خود را در خواب REM به سر می‌برند که با حرکت چشمان و تکان خوردن بدن همراه است. در مقایسه با آن بزرگسالان یک چهارم از تمام خواب خود را در خواب REM و بقیه را در مرحله غیر REM به سر می‌برند. اگر نوزاد در طول خواب REM، رویا ببیند، آن‌ها معادل هشت ساعت کامل، رویا خواهند دید که این رویاها ممکن است تصاویری از اتاق خواب، اسباب بازی‌ها و چهره‌ی والدین باشد.


خواب REM در نوزادان چه عملکردی دارد؟

دانشمندان علوم اعصاب معتقدند خواب‌های REM در نوزادان تازه متولد شده متفاوت است: در واقع این خواب‌ها به مغز اجازه می‌دهد به صورت یکپارچه عمل کند و بعد‌ها در بهبود و توسعه زبان کودک کمک کند (مانند پرندگان جوانی که صدای آواز را در طول خواب REM یاد می‌گیرند). این دانشمندان بیان می‌کنند، خواب دیدن کودک یک فرایند شناختی است که در اوایل کودکی زمانی که کودک توانایی تصور چیز‌ها را به صورت بصری و فضایی دارد، بوجود می‌آید. گفته می‌شود حتی کودکان در سن چهار یا پنج سالگی، خواب‌هایی را با احساسات کمتر و نه با جزئیات توصیف می‌کنند که ساده و ثابت هستند و شخصیتی در آن حرکت نمی‌کند.


چه زمانی کودک می تواند، خواب خود را توصیف کند؟

رویاهای رنگارنگ و داستانی شکل، در سن هفت یا هشت سالگی همزمان با وقتی که کودک به یک درک روشنی از هویت خودش رسیده است، نمایان می‌شوند. محققان بیان می‌کنند آگاهی و شناخت خود، برای داشتن یک رویا لازم است. در حقیقت میزان آگاهی یک کودک از خودش به این معنا است که بفهمد که یک شخص است، حتی اگر نام متفاوتی داشته باشد باز هم همان فرد است یا به عنوان مثال تشخیص دهد که او همان فردی است که زمانی بچه یا نوزاد بوده است، که همه این موارد با شدت خواب دیدن کودک و میزان ساختار رویای او همبستگی دارد. 


منبع: سایت ستاره


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.