پاسخ به سوالات و شبهات و تحلیل های شهادت سردار مقاومت سید حسن نصرالله

در این مطلب به سوالات و شبهات و تحلیل های شهادت سردار مقاومت سید حسن نصرالله پاسخ داده می شود؟
چهارشنبه، 11 مهر 1403
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: قربان منتظمی
موارد بیشتر برای شما
پاسخ به سوالات و شبهات و تحلیل های شهادت سردار مقاومت سید حسن نصرالله

مقدمه:

دستگاه تبلیغاتیِ معاویهِ زمان با ترفندهای خبیثانهِ رسانه ای در نگاه و تحلیل های درست حق علیه باطل اختلال محاسبه ایجاد می کنند تا قرزندان انقلابی نیز همچون جاهلان چشمانمان بر حقایقِ شفاف و روشنِ رهبران و فرماندهان جبهه حق نابینا شود.
 
شهادت سید حسن نصرالله از یک سو برای ما داغی بزرگ است از فقدانِ اسطوره های محور مقاومت در مقابل خبیثان و جنایتکارانِ این روزگار، اما وقتی نگاهمان منشعب شده از مکتب اهل بیت است همانند زینب کبری سلام الله علیها در زیر بمباران وحشیانه اسرائیل و در غرقابه خونِ مظلومان لبنان و فلسطین چیزی جز زیبائی نمیبینیم.
 
شهادت پایان راه ما نیست بلکه آغاز مبارزه ما با جبهه باطل در قالبی دیگر و قدرتی افزونتر هست. شهید پس از شهادت ظرفیتش برای مبارزه بسیار گسترده تر و قدرتمندتر از نشئه مادی میشود همانطور که حسینِ شهید قرنهاست بر تارک تاریخ با قدرت و صلابت میدرخشد و قلبها را فتح میکند.
 
جنگ تمدن‌ ساز ایران و آمریکا در پنجاه سال گذشته از سنگر ایران و عراق و سوریه و لبنان و یمن، قدم به قدم جلوتر رفته و رسیده است به قلب فتنه و پایگاه بزرگ نظامی آمریکا در منطقه! به پیروزی‌های بسیار بزرگ گذشته نگاه کنیم.
 
 و به جای تحقیر و تضعیف جبهه خودی، بخصوص در این عرصه ی بمباران شبهات و شایعات متراکم باید امیدواری و پاسخگویی محکمی در همه ی عرصه ها به جامعه تزریق شود تا آرزوهای بزرگ اولیا و انبیای الهی را برای همیشه محقق سازیم.
 
پاسخ به سوالات و شبهات و تحلیل های شهادت سردار مقاومت سید حسن نصرالله
سوال اول: پنج تحلیل‌ غلط در مسائل اخیر لبنان و فلسطین
صفحات تاریخ آنچنان سریع در حال ورق خوردن هستند که خیلی‌ها تحت تاثیر رسانه‌ها و یا کم‌اطلاع از جوانب میدان، تحلیل‌هایی را ولو دلسوزانه به خورد جامعه می‌دهند که غلط بودن پایه‌های آن، می‌تواند ناخواسته موجب سستی و بدفهمی اجتماعی در نقطه عطف تاریخی موجود شود حتی خسارت‌هایی را به بار آورد؛ برخی از پرطرفدارترین تحلیل‌های غلط این‌روزها به شرح ذیل است:
 
۱. ما چون پاسخ ترور هنیه و برخی فرماندهان را ندادیم، رژیم جرات چنین جنایتی را پیدا کرد:

قطعا خیر، سید مقاومت، سالهاست در صدر فهرست ترور هست و بارها بارها در شرایط جنگی و غیرجنگی رژیم اقدام به ترور کرده ولی ناموفق بوده است، .
 
این‌بار اما به واسطه ارتقای سطح تکنولوژیکی و البته خفگی‌های مرگبار حاصل از عملیات‌های موفق جبهه مقاومت، از روشی انتحاری و بسیارپرهزینه استفاده کرده است و توانست با بمب‌های جدید ترکیبی، مقصود خود را عملیاتی کند.
 
۲. استراتژی نظام صبراستراتژیک و عدم مقابله سخت با آمریکا و رژیم است:

قطعا خیر، نظام با همان شجاعت و معنویت و عقلانیت که در دهه‌های مختلف توانسته است قطرات مقاومت اسلامی را به دریای خروشان تبدیل کند، از فرصت تاریخی طوفان الاقصی استفاده کرده و ظرف یک سال طرح خود را ده‌هاسال به پیش‌ برده و رژیم را به حالت خفگی قبل از مرگ رسانده است.
 
۳. مسئولین و فرماندهان در اجرای فرامین رهبری معظم تمرد یا تعلل یا سستی به خرج داده‌اند:

قطعا خیر، این حرف‌ها را کسانی می‌زنند که از دستورات حکیمانه و زیرکانه ابلاغی هیچ، تاکید می‌کنم هیچ اطلاعی ندارند چراکه نوع دستورات در شرایط پیچیده و دشوار و تاریخی کنونی به شکلی است که بایستی مقدمات آن به شکل واقعی و صحیح محقق شود تا اقدامات بسیار موثر و کلیدی مربوطه به ثمر  برسد، این مهم به شکلی مناسب و موفق در حال انجام است و ان‌شاءالله آیندگان از آن حیرت خواهند کرد.
 
۴. ما توازن و بازدارندگی خود را از دست داده‌ایم و نمی‌توانیم اگر یکی بخوریم ده‌تا بزنیم:

قطعا خیر، مسائلی از این قبیل اساسا برای شرایط غیر جنگی است، ما الان وسط یک جنگ بزرگ تاریخ ساز هستیم. در این شرایط هر دو طرف در حال طراحی و اجرای ضربات کاری و شدید به طرف مقابل هستند و از هیچ تلاشی که در چارچوب اصول و مبانی خود می‌گنجد فروگذار نمیشوند و زد و خوردهای بزرگ، جزو مسائل طبیعی چنین جنگ‌های سرنوشت‌سازی است.
 
۵. توان جبهه مقاومت تخلیه شده و بدنه اصلی آن ضعیف شده‌اند.

قطعا خیر و قطعا خیر، دشمن اگر می‌دانست که با این جنایت‌ها از یک طرف وعده قطعی و حیرت انگیز الهی برای آزاد‌سازی نیروی بی‌نهایت شهیدان را فعال کرده و از طرف دیگر بدنه اصلی جبهه مقاومت را به نسل‌هایی جوان‌تر، به روز‌تر و قدرتمند‌تر از گذشته و خصوصا ناشناخته‌ با امکان ابتکار عمل بیشتر تحویل داده است؛ هیچ وقت تاکید می‌کنم هیج وقت چنین اشتباهات مهلکی را انجام نمی‌داد.
 
سوال دوم: چرا نتانیاهو به ایرانیان پیام داد؟
الف-پیام رهبر دولت کودک کش اسرائیل نتانیاهو به ایرانیان:
در بحبوحه یک جنگ ویرانگر در غزه و لبنان، حملاتی دیگر در سوریه و یمن و احتمال آغاز حمله زمینی به لبنان در ساعات و روزهای آتی، بنیامین نتانیاهو امروز طی کلیپی به زبان انگلیسی مردم ایران را خطاب قرارد:
 
خلاصه آن به شرح زیر است: « می‌خواهم به طور مستقیم با شما مردم ایران صحبت کنم، این رژیم شما را به مرز نابودی نزدیک‌تر می‌کند.»
 
«سران رژیم ایران یکی پس از دیگری از بین می‌روند. به سرنوشت محمد ضیف (رهبر نظامی کشته‌شده حماس) وحسن نصرالله (رهبر حزب‌الله) نگاهی بیندازید .
 
«روزی که ایران آزاد شود – و آن روز خیلی زودتر از آنچه فکر می‌کنید فرا می‌رسد – همه چیز متفاوت خواهد شد. ملت‌های باستانی ما، یهودیان و ایرانیان، بالاخره در صلح خواهند بود. کشورهای ما، اسرائیل و ایران، در صلح خواهند زیست»
 
« می‌دانم که شما از قاتلان و متجاوزان حماس و حزب‌الله حمایت نمی‌کنید، اما رهبران شما حمایت می‌کنند.. مردم ایران باید بدانند که اسرائیل با شماست. باشد که با هم آینده‌ای پر از صلح و رفاه داشته باشیم.»
 
پاسخ :
پیام کلی نتانیاهو:
اولا: انجام عملیاتی روانی در تتمه تهدیدهای اخیر خود علیه ایران
دوما: وانمود این که تهدیدها در سازمان ملل علیه مردم ایران نبوده و حکومت مقصود او بوده است.
سوما: مقدمه‌سازی برای برنامه‌ای که در سر دارند.
 
ب- القای احساس جشن و شادی به اسرائلی ها
در این شرایط جنگی هیچ سناریویی را به ویژه بدبینانه‌ترین آن‌ها را نباید از نظر دور داشت. فقط چند روز دیگر تا سالگرد حادثه هفتم اکتبر یا طوفان‌الاقصی مانده است و نتانیاهو در این سالگرد به جای مراسم ماتم و عزا می‌خواهد احساس جشن و شادی را به جامعه اسرائیل تزریق کند و جنگ لبنان، ترورها و تسریع در حمله زمینی نیز بی‌ارتباط با آن نیست.
 
ج- احتمال جنگ اسرائیل علیه ایران
1- بعید است اسرائیل قبل از رساندن جنگ لبنان به نقطه‌ای اطمینان‌بخش و رضایت‌بخش اقدامی علیه ایران بکند. تقریبا می‌توان گفت هر گونه تحرک اسرائیل در منطقه در آینده بستگی به سرنوشت جنگ لبنان دارد.
 
2- راه‌اندازی جنگی علیه ایران بدون آمریکا بسیار بعید است و آمریکا نیز به ویژه در این شرایط انتخاباتی و قبل از رساندن جنگ اوکراین به نقطه شکست روسیه محتمل نیست که بخواهد جنگی گسترده در خاورمیانه (منبع انرژی جهان) راه بیندازد.
 
3- سیاست آمریکا پس از جنگ غزه در کنار گستراندن چتر حمایتی برای اسرائیل و دادن نوعی آزادی عمل به آن، به انحای مختلف در حال مدیریت و کنترل شرایط و مهار کنش طرف مقابل برای جلوگیری از وقوع چنین جنگی است و البته ایران هم تا امروز نشان داده است که به هیچ وجه تمایلی برای حرکت در این مسیر ندارد.
 
4- جنگ علیه ایران در این شرایط بسیار بعید است، فعلا آمریکا به دنبال این است دو جنگ کنونی را به نفع اسرائیل به سرانجامی برساند و معطوف به آن، اسرائیل را محور نظم امنیتی جدیدی در منطقه‌ قرار دهد و با تکمیل پروژه عادی‌سازی حلقه محاصره ژئوپلیتیک را تکمیل کند.
 
5- حملات موردی اسرائیل علیه ایران دور از انتظار نیست، و آن هم دو نوع حمله؛ نخست این که اگر اسرائیل بنا به اطلاعاتی به این جمع‌بندی نهائی برسد که تهران تصمیم به پاسخ گرفته است، بعید نیست که قبل از آن دست به حملاتی پیشدستانه به نقاط مبدا حملات ایران بزند؛ مانند اتفاقی که در لبنان لحظاتی قبل از عملیات اربعین افتاد.
 
6- حملات احتمالی اسرائیل می‌تواند علیه تاسیسات هسته‌ای ایران باشد که آن هم بعید است که قبل از روشن شدن سرنوشت جنگ لبنان اتفاق بیفتد. کما این که بعد از آن هم چنین حمله‌ای تا حدودی می‌تواند بستگی به برآورد نهایی اسرائیل درباره میزان توانایی خود و آمریکا برای مهار پدافندی پاسخ موشکی و پهپادی گسترده ایران دارد.
 
از این رو، احتمالا اسرائیل برآورد خود از نتایج مقابله با حملات موشکی و پهبادی قبلی ایران در عملیات «وعده صادق» را به عنوان یک سنجه مهم در نظر بگیرد.
 
اگر ایران قصد پاسخ به ترورهای اسرائیل را به زودی داشته باشد و اسرائیل و متحدانش بتوانند با پدافند چند لایه خود این حملات را دفع و یا آسیب ناشی از آن را به حداقل ممکن برسانند،.
 
 یا خود اسرائیل حملات پیشدستانه‌ برای خنثی کردن پاسخ ایران انجام دهد، می‌توان گفت که اسرائیل برای اقدام علیه تاسیسات هسته‌ای و نظامی ایران جری‌تر خواهد شد و احتمال آن به شکل چشمگیری در آینده افزایش می‌یابد.
 
بنابراین اگر قرار بر پاسخ است، تنها در صورتی می‌تواند مانع اقدام متقابل "جدی" اسرائیل شود که علیه اهداف نظامی آن بسیار موثر باشد؛ به گونه‌ای که تغییر شکل گرفته در ادراک آن را تعدیل کند. در غیر این صورت می‌تواند مشوق اسرائیل برای اقداماتی آفندی شود.
 
نتیجه:
کل حرف این قاتل و جانی سه محور داشت؛
1- تحریک ملت ایران علیه حاکمیت؛
2-القای این نگاه به مردم که اسرائیل میان آن‌ها و نظام حاکم تفکیک قائل است
3- این که اسرائیل را "همراه" و"حامی" ایرانیان معرفی کند.
 
سوال سوم: آیا ایران بر سر سیدحسن نصرالله معامله کرده و‌ او را فروخته است؟
کلیپی از مصاحبه یک روحانی نمای لبنانی با شبکه العربیه که خود را دبیرکل شورای اسلامی عربی می‌داند منتشر شده که در آن می‌گوید من به حسن نصرالله گفتم وصیت‌نامه ات را بنویس که ایران تو را فروخته است!
 
1-واقعیت چیست؟
اولاً : الحسینی  از مخالفان سرسخت حزب‌الله و جمهوری اسلامی است و با مریم رجوی دیدار و همکاری داشته و اکنون ساکن عربستان سعودی است. وی در سال ۲۰۱۱ به اتهام جاسوسی برای رژیم صهیونیستی توسط دستگاه‌های امنیتی لبنان دستگیر شد.
 
ثانیاً: این کلیپ تقطیع شده است و چنین القاء می‌شود که این کلیپ مربوط به قبل از شهادت سید حسن نصرالله است. اما همانگونه که در تصویر فوق که از خود سایت العربیه گرفته شده مصاحبه، مربوط به بعد از شهادت ایشان است و طبیعتاً در این مواقع طرح چنین ادعاهایی رواج پیدا می‌کند.
 
ثالثا: همانطور که اسم حزب وی پیداست، الحسینی به شدت پان عرب هست( پان عربیسم، اندیشه و نهضتی فراگیر در جهان عرب و منادی وحدت اعراب است) و یکی از دلایل دشمنی وی با ایران نیز همین موضوع است.
 
2- دو نکته در مورد پان عربیسم
الف:تأسیس سازمان اتحادیه عرب
نخستین اعضای این سازمان پان عربیسم عبارت بودند از: مصر، سوریه، عراق، لبنان، ماورای اردن، عربستان سعودی و یمن، که هر کشور عرب مستقل دیگر نیز می‌توانست به آن ملحق شود.
 
 اتحادیه هیچگونه خصیصه فوق ملی نداشت و اجرای تصمیمات مجمع فقط برای اعضایی که به آن رأی می‌دادند اجباری بود. به عبارت دیگر، ملی گرایی عرب توان ایجاد وحدت اعراب را نداشت.
 
نکته مهمی که اتحادیه عرب طبق منشور خود بر آن مهر تأیید نهاد پذیرفتن جدایی کشورهای عرب از یکدیگر بود، چرا که منشور، استقلال کشورهای امضاکننده را تأیید می‌کرد و لازم الاجرا شدن تصمیمات را منوط به اتفاق آرا می‌دانست و دخالت در امور داخلی کشورهای عرب را منع می‌کرد .

دقت کنید اکثر کشورهای عربی هیچ اتحادی با هم ندارند و منشور واخدی در قبال رژیم غاصب اسرائیل ندارند. پان عربیم عملا کاریی خودش را دست داده و این آقای روحانی نمای لبنانی با شبکه العربیه خوش میداند که هیچ جایگاهی برای اعراب مثل خودش وجود ندارد.
 
ب:تأسیس اسرائیل عامل دیگر همگرایی اعراب
عامل مهم دیگری که به همگرایی مجدد اعراب و تولد ملی گرایی تندرو عرب انجامید، تأسیس اسرائیل در ۱۳۲۷ش /۱۹۴۸ بود.
 
مسئله فلسطین که مسئله مشترک همه اعراب و مسلمانان تلقی شد، به بیدار شدن وجدان عمومی و حس همدردی مشترک و همبستگی میان آنان انجامید.
 
در همین زمان، «حرکه القومیین العرب» که نهضتی متشکل از دانشجویان دانشگاه امریکایی بیروت بود شکل گرفت. به عقیده این دانشجویان، که بیش‌تر فلسطینی بودند، اتحاد تمامی اعراب مقدمه آزادی فلسطین بود.
 
شهادت سید حسن نصرالله، چهره واقعی گروهک منافقین را بیش از پیش نمایان کرد، یکی از اعضای سابق این گروهک با انتشار ویدئویی، ادعاهایی علیه مقاومت و ایران مطرح کرده است.
 
3- محمدعلی الحسینی، مشاور مریم رجوی کیست؟( چهره واقعی منافقین پس از شهادت سردار مقاومت افشا شد)
پس از شهادت دبیر کل مقاومت لبنان شهید سید حسن نصرالله تحرکات کانون‌های منافقین به طرز قابل‌توجهی افزایش‌یافته است.
 
ساعاتی پس از شهادت سید حسن نصرالله ویدئویی از یکی از اعضای سابق گروهک تروریستی منافقین در شبکه‌های اجتماعی پخش‌شده است که در آن شخصی با نام محمدعلی الحسینی ادعاهایی را علیه مقاومت به‌ویژه مقامات ایران بیان می‌کند. او در این ویدیو ادعا می کند که ایران با رژیم صهیونیستی معامله کرده است!
 
این ادعاها در رسانه‌های نزدیک به خاندان سعودی باهدف اثرگذاری روی افکار عمومی و پمپاژ شدید خبری و نیز ایجاد اختلاف میان مردم منطقه پخش‌شده است.
 
 در بخشی از این ویدئو این فرد معلوم‌الحال ادعا کرده است که رژیم صهیونیستی با پالسی از داخل باعث شهادت رهبر مقاومت در لبنان شده است.
 

4-سید علی الحسینی (اخراجی حزب الله) کیست ؟ چرا این دست اخبار در رسانه‌های عربی با سرعت در حال پخش است؟

 1- مشخصات محمدعلی الحسینی
حسینی که اصالتاً اهل شمستر، شهری در ناحیه بعلبک است، از یکی از هفت خانواده شیعه لبنانی است که مدعی هستند نسبت شان به طور مستقیم به خاندان پیامبر اسلامی می‌رسد.
 
محمدعلی حسینی روحانی اهل لبنان که تبعه عربستان سعودی نیز می باشد، دبیر کل کنونی تشکیلاتی موسوم به شورای عربی اسلامی است. سید محمدعلی الحسینی در ابتدای جوانی هم چون عمده شیعیان جنوب لبنان به سازمان سیاسی - نظامی حزب‌الله علاقه‌مند شده و به عضویت آن درمی‌آید.
 
باگذشت مدت‌زمانی کوتاه وی با خروج از حزب‌الله مبادرت به تأسیس سازمانی جدید تحت عنوان المقاومة الاسلامیه عربی می‌نماید، سازمانی که نه‌تنها با خط حزب‌الله همسو نبوده و در جهت مخالف با مقاومت فعالیت می‌کرد.این اخراجی از حزب الله رقیب حزب الله می شود.
 

2- محمدعلی الحسینی جاسوس اسرائیل

یک روزنامه نگار لبنانی مدعی شده است که او تحصیلات حوزوی در قم داشته است. الحسینی در زمان حضور در حزب الله از اعضای نزدیک به رهبری و حلقه اطرافیان او بوده، اما بعد به دلیل اختلافات مالی از حزب الله لبنان جدا شده است.
 
الحسینی در سال ۲۰۱۱ توسط دستگاه‌های امنیتی لبنان و به اتهام جاسوسی برای رژیم صهیونیستی بازداشت شد. بر اساس برخی گزارش‌ها بعد از آزادی او از حزب الله لبنان اخراج شد. مدافعان او مدعی هستند که حزب الله به دلیل رویارویی شدید الحسینی با خودشان از اتهام جاسوسی برای اسرائیل علیه او استفاده کرده اند.
 
او بعد از اخراج از حزب الله و راه اندازی شورای عربی اسلامی سعی کرد به رقابت با حزب الله لبنان بپردازد، اما نتوانست در انتخابات پارلمان لبنان حتی یک کرسی را از آن خود کند.
 

3- محمدعلی الحسینی  مشاوره  مریم رجوی

الحسینی بعد از آزادی از بازداشت دستگاه امنیتی لبنان به سازمان مجاهدین خلق گرایش جدی پیدا کرد و حتی مدتی در کمپ اشرف ۳ یا همان کمپ تیرانا در آلبانی زندگی کرد. او مدت کوتاهی بعد از این سازمان جدا شد.
 
 اما بعد از مدتی دوباره به سمت آن‌ها رفت و به عضویت این سازمان در آمد. او در تمام سال‌های اخیر کارشناس دائمی تلویزیونی سیمای آزادی- رسانه رسمی سازمان مجاهدین- بوده است.
 
برخی اخبار اطلاعاتی مبنی بر این که الحسینی به طور مستقیم زیر نظر مهدی ابریشمچی در اداره اطلاعات سازمان مجاهدین فعالیت می‌کرده را مطرح می‌کنند. علاوه بر این برخی منابع از او به عنوان مشاور مریم رجوی نیز یاد می‌کنند.
 

4- محمدعلی الحسینی و تغییر مواضع در قبال عربستان

به محمدعلی الحسینی این انتقاد وارد می‌شود که او تا حدود ۴ سال قبل که تابعیت عربستانی بگیرد در مطالب و کتب خود مکررا نسبت به وهابی‌ها انتقاد داشت و به عربستان سعودی حمله می‌کرد،.
 
 اما بعد از سال ۲۰۲۱ که بر اساس فرمان سلطنتی صادر شده، تابعیت عربستان سعودی به وی اعطا شد، به یکباره کتب خود را بازبینی کرد و دست از این انتقادات برداشت.
 
الحسینی در اظهار نظر خود درباره تابعیت عربستانی خود نیز گفته است: «به خداوند متعال عهد می‌کنم که برای خدمت به کشور بزرگم سخت، صادقانه و خالصانه تلاش کنم. پادشاهی عربستان سعودی محبت، وفاداری، اطاعت و وفاداری را مدیون رهبر سفر ملت، سرورم، خادم الحرمین، ملک سلمان بن عبدالعزیز هستم والاحضرت ولیعهد، شاهزاده محمد بن سلمان، خداوند متعال از آن‌ها حمایت کند.»
 

5- محمدعلی الحسینی و تابعیت عربستان

در همان زمان امواج مدیا در گزارشی با عنوان «چرا عربستان سعودی به یکی از اعضای سابق حزب الله تابعیت اعطا کرده است؟» مدعی شد که این تابعیت به دلیل نقش الحسینی در ترویج گفتگو است و به دلیل خدمات او در این زمینه «این تابعیت به او و برخی دیگر از روشنفکران جایزه داده شده است».
 

6- محمدعلی الحسینی و شرکت در تظاهرات ضد سوری و ضد ایرانی

فارس سعید، سیاستمدار لبنانی و هماهنگ کننده دبیرخانه ائتلاف ۱۴ مارس در گفت و گویی درباره الحسینی گفته است که «پس از ترور رفیق الحریری در سال ۲۰۰۵، حسینی در تظاهرات ضد سوری و ضد ایرانی شرکت کرد».
 
او در اینباره توضیح داده است: «تظاهرات با هژمونی خارجی بر لبنان مواجه شد و با ظهور اتحاد ۱۴ مارس به اوج خود رسید. جنبش به رهبری پسر حریری، افراد مختلفی را از همه اردوگاه‌ها، از جمله کسانی مانند حسینی که دیگر بخشی از حزب الله نبودند، جذب کرد. متحدان لبنانی سوریه تحت عنوان ائتلاف ۸ مارس سازماندهی شدند و در مخالفت با ائتلاف ۱۴ مارس عمل کردند و سال‌ها درگیری سیاسی بین دو بلوک در جریان بود.
 

7- محمدعلی الحسینی و درخواست لغو تابعیت لبنانی نصرالله تا طرح دوستی با خاخام‌ها

الحسینی ۶ سال پیش در یک سخنرانی درخواست لغو تابعیت لبنانی حسن نصرالله را از دولت لبنان درخواست کرد. او مدعی شد که نصرالله حامی دکترین ولایت فقیه در ایران است که به دولت و قانون اساسی لبنان صدمه و آسیب می‌زند.
 
او همچنین در سال ۲۰۲۱ در یک پشت اینستاگرامی نوشت: «دست در دست همدیگر همکاری کنند تا روابط یهودی-اسلامی با تسامح از سر گرفته شود». او همچنین ادامه داد: «حسینی به زبان عبری شکسته نیز نوشت: «ما از خاخام‌ها، کشیش‌ها و روحانیون مسلمان – اعم از سنی و شیعه – می‌خواهیم تا سنت‌ها و متون مذهبی را که خواستار خشونت هستند، نادیده بگیرند، زیرا خطرناک‌تر از سلاح‌های هسته‌ای هستند».
 

8- محمدعلی الحسینی شیعه انگلیسی

همچنین الحسینی نزدیک‌ترین فرد به شاخه شیعه انگلیسی، شیرازی‌ها نیز بوده وجلسات مکرر با سناتورهای آمریکایی و فرانسوی و نیز مقامات سعودی دارد.
 
پس از شهادت دبیر کل مقاومت لبنان شهید سید حسن نصرالله تحرکات کانون‌های منافقین به طرز قابل‌توجهی افزایش‌یافته است، در حال حاضر یکی از مأموریت‌های مهم منافقین «تغییر ذائقه مخاطب فارسی‌زبان» است.
 
پیش‌ازاین یک افسر اطلاعاتی مستقر در سفارت رژیم صهیونیستی در کشور آلبانی، با حضور مخفیانه در مقر گروهک منافقین در این کشور با کادر ستاد اجتماعی و ستاد اطلاعات منافقین در حضور عباس داوری، زهرا مریخی، مژگان پارسایی و مهدی ابریشمچی دیدار و گفتگو کرده است. خروجی این جلسه هماهنگی برای تغییر جو رسانه‌ای در داخل ایران و نیز منطقه بود.
 

سوال چهارم: آیا موساد در ایران رخنه کرده است؟(زلزله در حزب الله لبنان و پس لرزه‌های آن در ایران)

افشای نفوذ موساد در عالی ترین سطح رهبری حزب الله لبنان اگر موجب ایجاد زلزله سیاسی امنیتی در ایران نشود جای تعجب دارد.
 
سید حسن نصرالله چند روز پیش اعلام کرد که یک مقام ارشد حزب‌الله جاسوس اسراییل بوده است. این مقام ارشد «محمد شوربه» رئیس گارد حفاظت نصرالله و فرمانده عملیات برون مرزی حزب‌الله بوده.
 
جاسوسی شوربه برای اسرائیل ۸ سال ادامه داشته و از طریق این عامل نفوذی اسرائیل عملاً همه فعالیت های حزب‌الله و حتی زندگی خصوصی نصرالله را روزانه اسکن می‌کرده است.
 
 اگر بگوییم برای ۸ سال سید حسن نصرالله با همه تشکیلات حفاظت اطلاعاتی که دارد وسط تور اسراییل یا در ویترین اسرائیل زندگی می‌کرده است گزاف نگفته‌ایم که خود درس بزرگی برای همه رهبران منطقه است.
 
 از مهم‌ترین مسئولیت های شوربه این بوده که نقشه‌های عملیات برون مرزی حزب‌الله را برای خنثی شدن در اختیار موساد می‌گذاشته است. رسانه های لبنانی گزارش کرده‌اند که وی حتی توانسته یک شبکه جاسوسی را درون خود حزب‌الله سازماندهی کند.
 
پنچ سال پیش بعد از ترور عماد مقنیه مقاله‌ای در روزنامه ‌«اعتماد» منتشر شد با تیتر "چه کسی حاج رضوان را فروخت" که انعکاس وسیعی در روزنامه های منطقه داشت و پر خواننده‌ترین مقاله الحیات لندن برای یک هفته بود.
 
حاج رضوان نام مستعار عماد مقنیه در ایران بود که آمریکا و اسراییل برای سی سال دنبال ردی بودند تا او را شکار کنند. مقنیه در میهانی سالگرد انقلاب در دمشق شرکت کرد و هنگامی که سوار پاجرو پارک شده خود شد بمبی در انتظار او بود.
 
 تا سه چهار روز کسی نمی دانست شخص کشته شده کیست؟ تا اینکه حزب‌الله رسما اعلام کرد که مقنیه ترور شده است. اکنون معلوم شده جزئیات زمان و مکان حضور او در میهمانی سفارت ایران در دمشق از سوی محمد شوربه به اسرائیلی ها داده شده است.
 
معضل شبکه های جاسوسی اسراییل در میان اعراب و نیز در میان تشکل‌های سیاسی کشورهای اطراف اسرائیل بحران لاینحلی است که ظاهراً کشورهای عربی با آن کنار آمده و پذیرفته‌اند که هماورد اسرائیل نیستند.
 
 اما جاسوسی ارشد‌ترین فرمانده عملیات برون مرزی حزب‌الله و رئیس گارد حفاظت سیدحسن نصرالله از این نظر حائز اهمیت است که به دلیل اتحاد استراتژیک ایران و حزب‌الله بی‌تردید رفت و آمدهای بی شمار این جاسوس موساد به ایران شبکه جاسوسی موساد را به ایران گسترش داده است.
 
 اگر ادعا شود که ایران از اصلی‌ترین سوژه‌های اسرائیل برای جاسوسی است آنگاه احتمالاً می‌توان به ریشه برخی از اتفاقات توضیح داده نشده در ایران هم دست یافت.
 
الفبای منطق کار دستگاههای اطلاعات و امنیتی بر این اساس چیده می‌شود که اگر محمد شوربه روابط گرمی با ایران داشته که حتماً داشته، به ایران رفت و آمد می‌کرده یا میزبان مقام‌های ایرانی بوده و در جریان همه فعل و انفعال‌های منطقه‌ای ایران بوده می‌توان گفت شبکه‌ای از موساد در ایران وجود دارد که ۸ سال ریشه دوانده است.
 
بر اساس همان منطقی که سازمان‌های اطلاعاتی امنیتی با آن کار می‌کنند می‌توان احتمال داد چنین شبکه جاسوسی در تشکیلات وزارت اطلاعات ایران، سپاه قدس، سپاه و بویژه حفاظت اطلاعات سپاه یا حتی قوه قضاییه، بسیج، و در نهایت هیات‌های مذهبی در رفت و آمد به عراق و سوریه شکل گرفته باشد.
 
 البته مدیران عراقی در ایران که همخوانی های سیاسی فرهنگی زیادی با امنیتی‌های حزب الله لبنان دارند و سنگ حزب الله را زیاد بر سینه زده‌اند نیز در مظان جدی این اتهام قرار دارند. این سازمان ها همگی سابقه ارتباطات گسترده با حزب الله داشته اند.
 
برای اینکه فکر نکنیم ادعای فوق مبنی بر جا گرفتن یک شبکه یا شبکه‌هایی از موساد در نهادهای حساس ایران از طریق حزب الله لبنان خواب و خیال است می‌توان به پنج ترور اعلام شده کارکنان سازمان انرژی اتمی ایران اشاره کرد که همیشه به صورت کلی گفته می‌شد کار موساد است.
 
 اما هیچگاه استنادی برای آن وجود نداشت یا اگر هم وجود داشت کسی آن را جدی نگرفت. اینکه موتور سواران مسلحی بعد از شناسایی های لازم چند ماهه در اوائل صبح جلو درب منزل کسانی کمین بگیرند که کسی مطلع نیست کارمند انرژی اتمی هستند و آنها را ترور کنند حاکی از وجود یک تشکیلات جاسوسی است که در ایران ریشه دوانده و به موساد تعلق دارد.
 
 لو رفتن فرمانده عملیات برون مرزی حزب الله می تواند سرنخ های مهمی را در اختیار همه انواع تشکیلات حفاظت های اطلاعات ایران بگذارد تا رد این شبکه های کثیف را شناسایی کنند.(1)
 

سوال پنجم: چرا سیاه‌ترین روزِ مقاومت، باید سرخ‌ترین روز مقاومت باشد؟

سیدحسن فقط دبیرکل یک گروه شیعه در جنوب لبنان نبود. او‌ مهمترین رهبر مقاومت مردمی و چریکی جنوب جهانی علیه امپریالیسم و استعمار در عصر معاصر بود.
 
 او قلب گرم یک چریک جوان، فصاحت یک شاعر کلاسیک عرب و مغز سرد یک شطرنج‌باز را توامان داشت. استراتژیستی که نبوغش را دشمنانش هم تصدیق می‌کردند.
 
 او زیباترین تجسد روح انسانِ قیام کرده‌ی غرب آسیایی علیه نظم امپریالیستی و نیهیلیستی غربی بود. مسلم است مقاومت، ایده و فکری است که با رفتن یک فرد متوقف نمی‌شود اما سیدحسن کسی است که شاید تا چند دهه قابل جایگزینی نباشد.
 
 امروز تلخ‌ترین و سیاه‌ترین روز در تاریخ مقاومت است. اما اگر مقاومت نشسته مویه ‌و عزاداری کند محکوم به فناست. این‌عزاداری باید ایستاده ‌و سلاح به دست انجام شود. این سیاه‌ترین روزِ مقاومت، باید سرخ‌ترین روز مقاومت شود...
 

سوال ششم: چرا برای شهادت سید حسن نصرالله ۵ روز عزای عمومی اعلام شده اما برای کشته شدن کارگران معدن خبری نبود؟

در فضای مجازی فضاسازی شدیدی شده که چرا برای شهادت سید حسن نصرالله ۵ روز عزای عمومی اعلام شده اما برای کشته شدن کارگران معدن خبری نبود؟ کاری به انگیزه اصلی عده ای ندارم که هدفشان از طرح این سوال چیست اما برای عموم مردم عزیزمان که ممکن است واقعا این سوال ذهنشان را درگیر کرده توضیح مختصری میدهم؛
 
اولا: که مقایسه این دو اتفاق با این عنوان که آنها ایرانی بوده اند و سید حسن لبنانی است مقایسه درستی نیست چون ما نژادپرست نیستیم که هر اتفاقی را از منظر ملیت و نژاد بررسی کنیم.
 
 ثانیا: اگر کارگران معدن برای پیشرفت کشورمان در گوشه ای از این کشور زحمت کشیده اند اما سید حسن نصرالله هم برای امنیت ملی ما در سطح منطقه و جهان مجاهدت کرده و ما بخش مهمی از امنیت ملی ۳۰ سال اخیر را مدیون تلاشهای این مرد بزرگیم. و نباید با اینگونه قیاسهای غلط ، اجازه دو قطبی سازی داد. 
 
ثالثا: روال معمول در کشور ما به اینصورت است که در موضوعات دینی و سیاسی ، مثل شهادت یا رحلت شخصیتهای دینی ، نظامی و سیاسی، رهبر انقلاب اعلام عزای عمومی میکنند.
 
 اما در اتفاقات و حوادث ناگوار مثل سیل و زلزله یا ریزش معدن یا سقوط هواپیما و خارج شدن قطار از ریل و امثال این موارد ، هیئت دولت در صورت صلاحدید اعلام عزای عمومی میکند.
 
اعلام عزای سید حسن نصرالله به مدت پنج روز توسط رهبر انقلاب ، نشانه قدرشناسی ما ایرانی ها از کسی است که باعث در امان ماندن جان میلیونها ایرانی و حفظ تمامیت ارضی ما شده و هیچ ایرانی قدرشناس دارای وجدانی نیست که این حد از احترام را زیاد بداند. 
 
اما اینکه چرا برای کارگران عزیز معدن ، عزای عمومی اعلام نشد چون این مورد از موارد حوادث و اتفاقات ناگوار است در محدوده وظایف هیئت دولت بوده و باید دلیل اعلام نشدن آن را از هیئت دولت و آقای پزشکیان پرسید .
 
شاید دلیلی برای این کار داشته اند که ما بی اطلاعیم شاید هم کوتاهی صورت گرفته است. البته که اکثر قریب به اتفاق عزیزانی که معترض به این موضوع هستند جزء حامیان دولت بوده و در انتخابات ریاست جمهوری آقای پزشکیان را انتخاب کردند ، خب الان هم از منتخبشان سوال کنند و پاسخ بگیرند.
 
این موضوع ربطی به کلیت نظام و رهبری ندارد و از وظایف دولت است. ضمن اینکه اگر بر فرض هیئت دولت و رئیس جمهور در این موضوع کوتاهی کرده اند ، دلیل نمیشود که رهبر انقلاب هم در موضوع بسیار مهمی مانند ترور سید حسن نصرالله که ابعاد بسیار بزرگ و پیچیده داخلی و بین المللی دارد و به امنیت ملی و کل منطقه و جهان اسلام ما مربوط است کوتاهی کند.
 

سوال هفتم: چرا پاسخ ایران به شهادت شهید هنیه و شهید نصرالله بیانگر میزان آمادگی ما برای ظهور است.؟

عمیقا باور دارم که پاسخ ایران به شهادت شهید هنیه و شهید نصرالله، صرفا انتقام خون این شهدا نیست؛ بلکه بیانگر میزان آمادگی ما برای ظهور است.
 
 یا دو دو تا چهار تا کردن‌های دنیوی را کنار می‌گذاریم و پاسخ کوبنده می‌دهیم و بعد هم تبعاتش را به جان می‌خریم و نشان می‌دهیم که العجل گفتن‌هایمان صرفا بلوف نبوده؛.
 
 و یا اینکه با هزار و یک بهانه، دائما امروز و فردا می‌کنیم تا نهایتا اسرائیل نبرد مرگ و زندگی را به نفع خودش تمام کند و کار جبهه مقاومت را یکسره کند و بالتبع، ظهور هم سالها به عقب بیافتد.
 
در این لحظات تاریخی، خون هنیه و خون نصرالله را هم‌وزن خون سفیر حسین علیه السلام (مسلم بن عقیل) در سال ۶۱ هجری می‌دانم که با عدم واکنش و تصمیم درست کوفیان در قبال خون او، نهایتا خود امام را نیز به مسلخ بردند.
 
 حالا هم دو راه بیشتر پیش رو نداریم؛ یا دنیاطلبی و عافیت طلبی را ترجیح می‌دهیم و فرمان جهاد نائب امام را به آینده نامعلوم حواله می‌دهیم و امام غائب را مجددا سالها در سیاهچال غیبت تنها می‌گذاریم؛
 
 و یا اینکه با لبیک گفتن به نائب او، تاریخ سازی می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم که خون شهدایی که سفیران ظهور هستند به هدر رود. تاریخ نظاره‌گر تصمیم ما در این لحظات سرنوشت ساز است. خدایا روسفیدمان کن...
 
قلْ إِنْ کَانَ آبَاؤُکُمْ وَأَبْنَاؤُکُمْ وَإِخْوَانُکُمْ وَأَزْوَاجُکُمْ وَعَشِیرَتُکُمْ وَأَمْوَالٌ اقْتَرَفْتُمُوهَا وَتِجَارَةٌ تَخْشَوْنَ کَسَادَهَا وَمَسَاکِنُ تَرْضَوْنَهَا أَحَبَّ إِلَیْکُمْ مِنَ اللَّهِ وَرَسُولِهِ وَجِهَادٍ فِی سَبِیلِهِ فَتَرَبَّصُوا حَتَّىٰ یَأْتِیَ اللَّهُ بِأَمْرِهِ وَاللَّهُ لَا یَهْدِی الْقَوْمَ الْفَاسِقِین
 
: بگو اگر پدرانتان و فرزندانتان و برادرانتان و همسرانتان و خویشانتان و اموالی که فراهم آورده اید و تجارتی که از بی رونقی و کسادی اش می ترسید و خانه هایی که به آنها دل خوش کرده اید، نزد شما از خدا و پیامبرش و جهاد در راهش محبوب ترند، پس منتظر بمانید تا خدا فرمان عذابش را بیاورد؛ و خدا گروه فاسقان را هدایت نمی کند (2)
 

سوال هشتم: ماجرای بوسه شهید سیدحسن نصرالله بر دستان امام خامنه‌ای در کنفرانس جهانی چه بود؟

در اولین جلسه کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه، امام خامنه‌ای پس از سخنرانی هنگامی  که در حال عبور از سالن کنفرانس بودند شهید سیدحسن نصرالله، خود را به آقا می‌رساندند و دست امام خامنه‌ای را می بوسند.
 
یک روز بعد از این قضیه خود شهید سیدحسن نصرالله در مصاحبه‌ای درباره این قضیه چنین توضیح می‌دهند:
امسال رسانه‌های جهانی مرا بعنوان "مرد سال" نامیده‌‌اند و در کشورهای عربی نیز عنوان موفق‌ترین رهبر جهان عرب را به من داده‌اند دیروز چون مراسم بطور مستقیم در جهان پخش می‌شد مناسب دیدم به همه بگویم که من سرباز  امام خامنه‌ای هستم...
 

سوال نهم: غربگرایان اسرائیل پسند، انقلابیها و حزب الهی ها را مسخره می کنند. تکلیف چیست؟

سخن خدا در قرآن:
1- و لَقَدْ أَرْسَلْنا مِنْ قَبْلِکَ فی‏ شِیَعِ الْأَوَّلینَ * وَ ما یَأْتیهِمْ مِنْ رَسُولٍ إِلاَّ کانُوا بِهِ یَسْتَهْزِؤُنَ (3)
 
محمد! شکی نیست که ما پیش از تو هم در میان امتهای گذشته پیامبرانی فرستاده‌ایم * و آن امّتها هم هر پیامبری به سراغشان می آمد، بدون استثناء مسخره‌ اش می کردند.
 
2-  یا حَسْرَةً عَلَى الْعِبادِ ما یَأْتیهِمْ مِنْ رَسُولٍ إِلاَّ کانُوا بِهِ یَسْتَهْزِؤُنَ (4)
 افسوس بر این بندگان که هر پیامبری به سراغشان می آمد، بدون استثناء به باد تمسخرش می گرفتند.
 
3- و کَمْ أَرْسَلْنا مِنْ نَبِیٍّ فِی الْأَوَّلینَ * وَ ما یَأْتیهِمْ مِنْ نَبِیٍّ إِلاَّ کانُوا بِهِ یَسْتَهْزِؤُنَ (5)
ما در میان گذشتگان هم پیامبران بسیاری فرستاده ایم؛* در حالی که بدون استثناء، هر پیامبری که برای آن امتها می آمد، مسخره‌ اش می کردند.
 
شرح: وقتی همه پیامبران که معصوم بوده اند، مسخره می شده اند، ما که جای خود داریم. مسخره شدن، جزئی از صراط مستقیم است و مسخره کردن، روش کسانی است که منطق ، برهان و استدلال عقلی ندارند. باید بدون توجه به تمسخرها فقط به تکلیف واجب  خود عمل کرد.
 

سوال دهم: خون هنیه چه ارتباطی با خون سید حسن نصرالله دارد؟

به این دلیل که بعضی‌ها زاییده‌ شده‌اند تا فریب آمریکا را بخورند!
1- در توافق الجزایر قرار شد ایران گروگان‌های آمریکایی را آزاد کند و در قبال آن آمریکا پول‌های ایران را پس بدهد. اول گروگان‌ها آزاد شدند و بعد از آن بجز تحریم‌های جدید خبر دیگری نبود.
 
2- توافق سعدآباد که قرار شد ایران غنی‌سازی را تعلیق کند و در قبال آن تحریم‌ها رفع شود. غنی‌سازی تعلیق شد، اما تحریم‌ها افزایش پیدا کرد.
 
3-در برجام که قرار شد همه تعهدات را ما انجام بدهیم بعد طرف مقابل شروع به انجام اقدامات خودش بکند و وقتی خرش از پل گذشت برگشت و به ما خندید.
 
4-در جریان جنگ یمن و عربستان نیز با یک تماس جان‌کری، کشتی کمک به یمن بازگشت خورد و پس از آن هر روز شاهد ریخته شدن خون کودکان یمنی بودیم.
 
5-در آخرین مورد مشخص شد پاسخ به شهادت هنیه در تهران به دلیل وعده آتش بس آمریکا به پزشکیان و ظریف عقب افتاد و امروز شاهد جنایت بی‌سابقه اسرائیل در شهادت سیدحسن نصرالله بودیم!
 
6-ولی فقیه با ما درد دل کرد و جدی نگرفتیم: «عقب ‌نشینی غیرتاکتیکی غضب الهی را در پی دارد.»(6)
 

سوال یازدهم: چرا حزب الله دست برتر را دارد؟

دست برتر حزب‌الله در نبرد با رژیم صهونیستی به روایت تحلیلگر مشهور آمریکایی
1.اسکات ریتر، تحلیگر نظامی آمریکایی: تمام کاری که حزب‌الله باید انجام دهد تا پیروز شود، این است که به شلیک موشک‌ها به شمال اسرائیل ادامه دهد تا اطمینان یابد که این ۶۰ هزار شهرک‌نشین که خانه‌هایشان را ترک کرده‌اند، نتوانند به خانه‌هایشان بازگردند.
 
2.این دقیقاً همان چیزی است که در حال رخ دادن است. اما حزب‌الله دامنه و مقیاس حملات خود را نیز گسترش داده است، بنابراین به احتمال زیاد ده‌ها هزار اسرائیلی دیگر نیز مجبور به ترک خانه‌هایشان خواهند شد.
 
3.اسرائیل توانایی نظامی برای بیرون راندن حزب‌الله از جنوب لبنان و شمال رودخانه لیتانی را ندارد. می‌توانم تضمین کنم که غیر از چند واحد نیروهای ویژه، هیچ نیروی اسرائیلی نیست که بگوید من می‌خواهم به جنوب لبنان بروم. آن‌ها می‌دانند که آنجا یک تله مرگ است. یک مسیر خودکشی است. نباید وارد آنجا شوند.
 

نتیجه:

1- بحث اعزام نیروی نظامی به لبنان و انجام مشارکت مستقیم در این نبرد، منوط به اذن حضرت آقا و ایجاد زمینه‌های این کار توسط دستگاه‌های مربوطه است
 
2- این‌بار باید خیلی آزادمنشانه‌تر و بدون ملاحظات سیاسی و محافظه‌کاری، پاسخ دندان‌شکن و بنیان‌افکنی برای این‌گونه تجاوزها در نظر گرفته شود.
 
3-علما وظیفه دارند که جامعه اسلامی را راهبری و راهنمایی کنند و با بیان سنت‌های الهی و توجه دادن به وعده‌های الهی، به جریان مقاومت امید و دلگرمی بدهند.
 
4- با توجه پیام رهبر امکان مشارکت مردم در تامین هزینه‌های جبهه مقاومت فراهم است و مساعدت‌های دیگری هم هر مسلمانی به هر طریقی می‌تواند در حمایت از این جبهه انجام دهد.
 
 5- این که ایران در حال حاضر دقیقا به چه طریقی از حزب‌الله لبنان حمایت کند، نیاز به انجام وضعیت‌سنجی توسط متخصصان نظامی دارد که بررسی کنند آیا الان در میدان نبرد، به نیروی نظامی معمولی هم احتیاج است یا خیر.
 
6- دشمن در وضعیت استیصال است تلاش می‌کند با عملیات روانی خودش را با یکی دو تا عملیات که عمدتاً متکی بر ترور است موفق نشان بدهد اما چنین موفقیتی برای او وجود ندارد.
 
7- پیروزی بدون تردید با جبهه مقاومت است و بدون تردید شکست از آن دشمن خواهد بود.
 

پی نوشت:

1.پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر
2.سوره توبه، آیه 24.
3. سوره حجر ، آیه 10 و 11
4. سوره یس ، آیه 30
5. سوره زخرف ، آیه  6 و 7
6.سید مصطفی موسوی نژاد، فعال شبکه های اجتماعی

منابع:

https://parsi.euronews.com/2024/09/30/netanyahu-address-iranian-people-you-will-be-liberated-soon
https://www.rouydad24.ir/fa/news/385853
https://www.tabnak.ir/fa/news/1262917
https://web.eitaa.com/#@shobhe_313
https://web.eitaa.com/#@Antishobhe
https://web.eitaa.com/#-12721696
https://fa.alalam.ir/news/698280
https://donya-e-eqtesad.com
https://fa.wikifeqh.ir


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.