6 شرط بارداري

1. حداقل 3 ماه پيش از باردار شدن به وزن ايده‌آل بدن خود برسيد. وقتي که باردار مي‌شويد، سلامت کودک شما به وزن بدن شما بستگي دارد. در زنان باردار چاق، خطر بروز فشارخون بالا و ديابت بارداري وجود دارد. همچنين تعداد بيشتري از اين زنان نياز، به عمل سزارين پيدا مي‌کنند. زنان بسيار لاغر هم ممکن است بارداري دشوارتري را تجربه کنند.
دوشنبه، 20 دی 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
6 شرط بارداري

6 شرط بارداري
6 شرط بارداري


 





 
1. حداقل 3 ماه پيش از باردار شدن به وزن ايده‌آل بدن خود برسيد. وقتي که باردار مي‌شويد، سلامت کودک شما به وزن بدن شما بستگي دارد. در زنان باردار چاق، خطر بروز فشارخون بالا و ديابت بارداري وجود دارد. همچنين تعداد بيشتري از اين زنان نياز، به عمل سزارين پيدا مي‌کنند. زنان بسيار لاغر هم ممکن است بارداري دشوارتري را تجربه کنند. کودکان متولدشده از زنان لاغر به احتمال بيشتر نارس هستند يا وزن هنگام تولد آنها پايين‌تر است.
2. اگر از مکمل‌ها يا مولتي‌ويتامين خاصي استفاده مي‌کنيد، آنها را قطع کنيد. در اين حالت خاص، بيشتر به معناي بهتر نيست! اگر لازم باشد پزشکتان در بارداري مصرف ويتامين‌هاي خاصي را به شما توصيه مي‌کند. با پزشک خود در مورد تمام داروهايي که به صورت مرتب مصرف مي‌کنيد، صحبت کنيد.
3. مصرف فوليک‌اسيد را آغاز کنيد. روزانه 400 ميلي‌گرم از اين دارو توصيه مي‌شود. فوليک‌اسيد از بروز اختلالات مادرزادي مغز و نخاع –که اختلالات لوله عصبي ناميده مي‌شوند- پيشگيري مي‌کند. همچنين مشخص شده که پايين بودن سطح فوليک‌اسيد در بدن، خطر سقط را افزايش مي‌دهد. لازم است که قبل از بارداري مصرف فوليک‌اسيد را آغاز کنيد، چرا که بيشترين تاثير مثبت فوليک‌اسيد، در 28 روز نخست بارداري است. از آنجا که ممکن است ندانيد چه زمان باردار مي‌شويد، بهتر است همزمان با توقف روش ضدبارداري و در دوراني که سعي مي‌کنيد باردار شويد، مصرف آن را آغاز کنيد.
4. وضعيت ايمني خود را در برابر سرخجه و آبله‌مرغان، بررسي کنيد. اگر به واکسيناسيون نياز داريد، مطمئن شويد که چه مدت پس از دريافت واکسن بايد صبر کنيد تا باردار شويد. اين مدت حتما از روش‌هاي مطمئن پيشگيري که تداخلي ايجاد نمي‌کنند، مانند کاندوم استفاده کنيد.
5. مراجعه به يک پزشک پيش از باردارشدن مي‌تواند به آمادگي مناسب براي بارداري‌تان کمک کند. ممکن است دچار نوعي اختلال پزشکي باشيد که پيش از بارداري نياز به بررسي داشته باشد. اگر پيش از تلاش براي بارداري به وضعيت بيماري خود رسيدگي نکنيد، ممکن است بر توانايي باروري شما تاثير بگذارد يا بارداري پرخطري را برايتان ايجاد کند. گاهي نيازمند مصرف برخي از داروها يا تغيير نوع روش زندگي‌تان هستيد. به علاوه لازم است برخي معاينه‌ها و آزمايش‌ها انجام شود از جمله آزمايش دهانه رحم (پاپ‌اسمير) و معاينه سينه‌ها، آزمايش گروه خوني و عامل RH، آزمايش از نظر عفونت سرخجه و HIV و هپاتيت، آزمايش براي سنجش سطح آهن بدنتان (کمبود آهن در دوره بارداري مي‌تواند مشکلاتي را براي شما ايجاد کند) سنجش سطح کلسترول خون (بالا بودن کلسترول خون سبب بروز فشارخون بالا در طول بارداري مي‌شود) و اگر 35 سال بيشتر داريد گاهي انجام ماموگرافي هم توصيه مي‌شود.
6. تاثير بارداري بر برنامه‌هاي آينده زندگي خود را مدنظر قرار دهيد و در اين مورد با همسرتان مشورت کنيد (تاثير آن بر شغل، تحصيل، مسافرت و...) بايد در مورد وضعيت بيمه سلامت و سابقه بيماري‌هاي خانوادگي‌تان هم به گفت‌وگو بپردازيد. لازم است در يک تقويم جيبي نخستين روز قاعدگي خود را علامت بگذاريد تا محاسبه سيکل قاعدگي و تعيين روز تخمک‌گذاري به راحتي ميسر شود.
منبع:www.salamat.com



 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط