0

چه آسان می‌توان با تو بود

چه آسان می‌توان با تو بود/

•پدید اورندگان : , , ,
•ناشر : گسترش اندیشه
•سال نشر : 1387
• نوع کتاب : گردآوری
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-96575-7-8
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 74
• قیمت : 12500
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"یكی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین آروزها و آمال بشر، وصال خداست و آدمی فطرتا آروز دارد از محبوبیت او برخوردار گردد. نماز، زیباترین و محكم‌ترین پیوند بندگان با خدای سبحان است. به پا داشتن نماز آن است كه حق نماز ادا شود؛ یعنی نماز به صورت یك پیكر بی‌روح انجام نگیرد: بلكه نمازی باشد كه به یقین بنده را متوجه آفرینند? خویش سازد. نماز در هیچ حالی از شخص مسلمان ساقط نمی‌گردد؛ چرا كه عالی‌ترین تجلی ذكر خدا و بازدارنده از زشتی‌ها و بدی‌هاست. نماز و ایمان به نبوت از اعتقادات و اصول دین می‌باشد. در اذان به نبوت شهادت داده می‌شود و در واقع به نماز ایستادن به نوعی اقرار به توحید و نبوت است. پس نماز چراغ تاریكی، معیار قبولی اعمال، نیكوترین تصویر خلقت، هدی? مومن به خداوند، جواز عبور از روی پل صراط و صفت مومنان است. مولف در این نوشتار به تشریح جایگاه نماز (از دید قرآن و روایات)، آفات عبادات، آثار اجتماعی نماز و.... پرداخته است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.