0

خیاط خیاط

خیاط خیاط/

•پدید اورندگان : , , ,
•ناشر : همیاران جوان
•سال نشر : 1388
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 3
• تیراژ : 5100
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-600-5377-29-3
• تاریخ نشر :
• محل نشر : مشهد
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 12
• قیمت : 7000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : خشتی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"گروه‌های سنی«الف» و «ب» داستانی مصور و رنگی را می‌خوانند، در مورد دو خواهر دوقلو كه هر كاری انجام می‌دهند آخرش منجر به خراب‌كاری می‌شود. سرانجام دو خواهر تصمیم می‌گیرند یك مغازه خیاطی باز كنند، اما در دوختن لباس‌ها نیز كم‌دقتی كرده و آنها را كج و نامتناسب می‌دوزند. تا این كه اولین مشتری برای گرفتن لباسش می‌آید و برخلاف انتظار دو خواهر از مدل عجیب لباس خیلی خوشش می‌آید. این موضوع باعث خوشحالی آن دو می‌شود و ازآن پس آنها هر روز یك لباس جدید و عجیب می‌دوزند."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.