0

دوست اگر این گونه می‌بود

دوست اگر این گونه می‌بود/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : مركز فرهنگی انتشاراتی منیر
•سال نشر : 1385
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-7965-98-2
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 184
• قیمت : 20000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"در این كتاب با استناد به آیات و روایات راه‌كارهایی عملی و رفتارشناختی برای ایجاد ارتباط سالم و دوستی خوب مطرح شده است در بخش آغازین كتاب به اهمیت و شناخت دوستی و انواع دوستان پرداخته شده است. بخش دوم به معرفی افرادی اختصاص دارد كه باید دوستشان داشت از جمله، خداوند و معصومین (ع). در بخش سوم چگونگی برخورد با دوستان ذكر شده و در بخش بعدی افرادی معرفی شده‌اند كه نباید با آنان معاشرت كرد از جمله فاسق، بد زبان، منافق، خائن، و ترسو. در پایان نیز 20 حدیث تربیتی و چهل راه‌كار برای تحكیم دوستی بازگو گردیده است. برخی از راه‌كارهای برقراری ارتباط موثر عبارت‌اند از: 1- وقتی به هم رسیدید سلام كنید و لبخند بزنید و به هم دستی بدهید، اظهار محبت كنید، به او احترام بگذارید، او را شاد كنید، عامل انس و الفت او باش، نسبت به او بغض و یا حسادتی در سینه نداشته باش، از نزاع و لج‌بازی بپرهیز، هرگز او را تحقیر نكن، او را مورد تمسخر و استهزاء قرار مده."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.