0

The inscriptions in old persian cuneiform of the achaemenian emperors

The inscriptions in old persian cuneiform of the achaemenian emperors/

•پدید اورندگان :
•ناشر : به دید
•سال نشر : 1380
• نوع کتاب : افست
• رده سنی : 0
• تیراژ : 0
• نوع جلد : گالینگور
• شابک : 964
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : انگلیسی
• زبان اصلی : فارسی
• تعداد صفحات : 192
• قیمت : 0
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رحلی
• شماره جلد : 0
• چکیده : در این كتاب، كلیه فرمان‌های مربوط به شاهان هخامنشی به زبان انگلیسی به طبع رسیده است .كتاب با توضیحی زبان‌شناختی درباره مختصات زبان فارسی باستان آغاز می‌شود .سپس متن اصلی فرمان به خط میخی درج می‌گردد .در پی‌آن، نگارش و آوانگاری متن با حروف انگلیسی و سرانجام ترجمه متن به زبان انگلیسی فراهم می‌آید .برخی از این متون عبارت‌اند از :كتیبه كوروش در پاسارگاد، سنگ نبشته داریوش، كتیبه داریوش در بیستون، كتیبه داریوش در تخت جمشید، كتیبه داریوش در نقش رستم، سنگ نبشته داریوش پیدا شده در شوش، سنگ نبشته داریوش مربوط به حفر كانال در مصر، كتیبه داریوش بر كوه الوند در همدان، سنگ نوشته‌های خشایارشا در اماكن مختلف تخت جمشید، سنگ نبشته خشایارشا به زبان ایلامی و بابلی در بیست خط در كوه الوند نزدیك همدان .كتاب با عكس‌های رنگی و سیاه و سفید از كتیبه‌های مذكور همراه است .

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.