0

فرهنگ دلیل الطالب فی المفردات و المصطلحات: فرهنگ اصطلاحات روزمره عربی به فارسی

فرهنگ دلیل الطالب فی المفردات و المصطلحات: فرهنگ اصطلاحات روزمره عربی به فارسی/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : موسسه انتشارات یادواره كتاب
•سال نشر : 1381
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : گالینگور
• شابک : 964-5543-46-0
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 480
• قیمت : 40000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : در این فرهنگ بیش از 21000لغت و اصطلاح رایج در زبان عربی روزمره جمع آوری شده است .لغات و اصطلاحات به ترتیب متداول در زبان فارسی تنظیم گردیده است .هر كلمه ابتدا به شكل اسم یا فعل، سپس در قالب جمله آورده شده ضمن آن كه حرف تعریف ال "و حرف عطف "و "در تنظیم و ترتیب الفبایی این فرهنگ به حساب نیامده است ."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.