0

قرآن الفبایی

قرآن الفبایی/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : بیان جوان
•سال نشر : 1386
• نوع کتاب : گردآوری
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1000
• نوع جلد : سلفون
• شابک : 964-8399-78-6
• تاریخ نشر :
• محل نشر : قم
• زبان : عربی/فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 734
• قیمت : 100000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"معجم الفاظ و كلمات قرآن كریم است كه به ترتیب حروف الفبا مرتب شده است. در ترجمه آیات از ترجمه ناصر مكارم شیرازی استفاده شده و سه حرف اول هر كلمه مبنای تنظیم و ترتیب واژه‏ها قرار گرفته است. در مقابل آیه مربوطه نشانی آیه و سوره مربوطه ثبت شده است. این كتاب به فارسی زبانان و جوانان كمك می‏كند تا بدون نیاز به زبان عربی آیات مورد نظر خود را به آسانی پیدا كرده و با محتوای آن آشنایی یابند. خصوصیت دیگر این معجم الفبایی این است كه آیات تكراری در سوره‏های گوناگون فقط در یكجا آمده اما نشانی همه سوره‏ها در مقابل آن آیه یكسان، ثبت گردیده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.