0

منم نی‌نی ناقلا، به موقع می‌خورم دوا

منم نی‌نی ناقلا، به موقع می‌خورم دوا/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : دلفین‌ آبی
•سال نشر : 1386
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 3
• تیراژ : 10000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-8199-39-6
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 12
• قیمت : 3000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : خشتی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"كودكی از دارو خوردن بیزار است. هربار كه بیمار می‌شود مادرش برای او دارو می‌آورد اما او هربار از خوردن داروها امتناع می‌كند. روزی حالش بسیار بد می‌شود، مادر به او می‌گوید كه بدنت پر از میكروب است و برای از بین رفتن میكروب‌ها، باید دارو بخوری. پسر كوچك به اجبار داروها را می‌خورد و بعد از مدت كمی حالش بهبود می‌یابد او درمی‌یابد كه هنگام بیماری به جای تحمل درد و ناراحتی بهتر است از دارو استفاده كند. بخشی از كتاب در قالب شعر بازگو شده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.