0

موسیقی در جهان

موسیقی در جهان/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : ابریشمی‌فر
•سال نشر : 1387
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-8971-44-6
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 48
• قیمت : 10000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : جیبی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"«موسیقی» یك هیجان مبهم و یك مستی رویاانگیز است كه شاید بتواند بسیاری از دردهای زندگی را كاهش دهد. به همین دلیل شاید آشنا شدن با موسیقی برای هركسی ضروری به نظر برسد. موسیقی چهار ركن دارد: ریتم، ملودی، آربونی، و ثمبر (رنگ‌آمیزی). «كپلند» معتقد است: موسیقی از لحاظ طرح به سه صورت نوشته می‌شود: مونوفونیك، هونوفونیك، پولی فونیك. از آلات موسیقی غرب و ایران می‌توان به آلاتی چون: تبیره، غژك، كونتروباس، هاربونیوم، لیر و... اشاره كرد. هم‌چنین «برلیوز»، «دوزژاك» و «شوبرت» را می‌توان به عنوان سه تن از برجسته‌ترین آهنگ‌سازان دنیای غرب معرفی كرد. كتابچ? پیش رو، دربرگیرند? مطالبی دربار? موسیقی و آلات آن و هم‌چنین معرفی برخی از آهنگ‌سازان مشهور دنیای غرب و آثار آنهاست."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.