ناشناس

روانشناسی: نشانه های ترنس بودن چیست؟

ناشناس ( تحصیلات : راهنمایی ، 13 ساله )

باسلام من یه ترنسم که همیشه از بچگی اخلاق و روحیات پسرونه داشتم و تمام کار ها و بازی هایی که اونا دوست داشتن رو دوست داشتم و دارم و همیشه مو هامو مثل اونا کوتاه میکردم و... وقتی هم که بزرگ تر شدم و یه مقطع راهنمایی رفتم عاشق یکی از هم کلاسی هام شدم و الان دوساله که با عشقش درگیرم تا سه هفته پیش نمیدونستم ترنس چیه و همیشه خودمو سرزنش میکردم میگفتم تو دختری و باید مثل اونا باشی اما انگار همش داشتم به خودم دروغ میگفتم دروغی که نمیتونستم باورش کنم اما حالا که فهمیدم ترنسم نمیدونم چجوری به خانواده ام بگم لطفا کمکم کنید


مشاور: احسان فدایی

با سلام و سپاس از همراهی شما، از این که ما را امین خود دانستید کمال تشکر وقدردانی را داریم. ما قدر ارتباط با شما را می دانیم. در سؤالتان دقیقا مشخص نیست که چه علائمی از ترنس را دارید و آیا واقعا با این مشکل روبرو هستید و یا شاید بخاطر مسائل نوجوانی با این حالت روبرو شده اید. ما در ادامه به علائم این مسئله می پردازیم و از شما می خواهیم در صورت مطابقت آنها در خودتان حتما همراه با خانواده به روانشناس بالینی مراجعه نمایید. تَراجـِنسی(transsexual) ) به افرادی گفته می‌شود که هویت جنسیتی شان از لحاظ فرهنگی با جنس‌شان هماهنگ نباشد. مثلا ممکن است فرد اعضای جنسی زنانه داشته باشد در حالی‌که شخصیت جنسیتی‌اش مردانه باشد یا برعکس.
علائم افراد ترنسکشوال:
1. مثل جنس مخالف خود لباس می‌پوشند
2. احساس تنهایی می‌کنند
3. دچار افسردگی یا اضطراب هستند
4. دوست دارند بعنوان جنس مخالف خود زندگی کنند
5. آرزو دارند که از شر اندام جنسیشان خلاص شوند

فرد باید به مدت دو سال مداوم و مستمر از آناتومی بدن خود و نقش جنسی که در جامعه و خانواده دارد، شدیداً احساس و ابراز نارضایتی کند و به طور مستمر برای تغییر جنسیت ظاهری خود کوشش و اصرار بورزد، در این صورت می توان او را یک تراجنسی دانست. بررسی ها نشان می دهد، هنگامی که افراد T.S» » به سن بلوغ می رسند، چون نیازهای جنسی آنان با آناتومی بدنشان هماهنگ نیست در انتخاب شریک جنسی، از دیدگاه دیگران ممکن است غیر طبیعی به نظر برسند، یعنی با دیگر اختلالات جنسی از جمله «هموسکشوال ها» یا «همجنس گرایان» اشتباه گرفته شوند. در صورتی که «ترانسکشوال ها» اصلاً انحراف جنسی ندارند و این یکی از مهمترین مسایلی است که باید هم خانواده بیمار و هم افراد جامعه به طور واضح و روشن بدانند و با چنین افکار اشتباهی موجب رنج و عذاب بیشتر این بیماران نشوند. امیدواریم با عمل به آنچه که عرض شد و در کنار آن مراجعه به مشاور بتوانید گام مهمی را در این موضوع بردارید.
موفق و پیروز باشید.

بیشتر بخوانید:

همه چیز درباره ترانس سکسوال‌ها (دوجنسی‌ها)(1)

نسخه چاپی